Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Adverteren op Hetportaal.be

In ons moderne tijdperk kunnen we er niet langer omheen: het internet is een van de belangrijkste media die we vandaag de dag hanteren. Als firma is het internet dan ook dé uitgelezen plaats om uw doelpubliek op een effectieve manier te bereiken. Zo biedt Het Portaal een uniek platform voor elke firma die actief is in de bouw- en woonsector. Daarenboven is een maximale visibiliteit aan uw specifiek doelpubliek iets waar wij al jaren garant voor staan.

Uiteraard beseffen wij eveneens dat een lokale aannemer heel andere behoeftes heeft dan een internationale fabrikant. Daarom biedt Het Portaal u verschillende mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar regionale naambekendheid of een nationaal product wilt lanceren, of u nu een klein of groot reclamebudget voor handen heeft: wij denken met u mee. Het Portaal reikt steeds een oplossing aan op uw formaat, volgens uw regionaliteit en uw budget.

Wilt u graag meer informatie over hoe u kunt adverteren op Het Portaal, dan kunt u steeds onderstaand formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken.

Opgelet: gratis advertenties, links of nieuwsberichten zijn niet mogelijk.

Contactgegevens

Hetportaal.be - nmg nv
Betekomsesteenweg 69D
3200 Aarschot
016/84 50 70
sales@hetportaal.be
 

Vraag een afspraak of een offerte

 
Firmanaam *
Contactpersoon *
E-mailadres *
Telefoon/GSM *
U wenst een vrijblijvende afspraak voor
Bannercampagnes
Bedrijfsfiche nationaal
Bedrijfsfiche regionaal