Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

APC Pompen nv

Broechemsesteenweg 297, 2560 Nijlen
03/827 91 13
03/825 75 73
0475/25 22 99
 

Pompen voor alle toepassingen

APC Pompen biedt een programma pompen dat toegesneden is op de gebruikers. Voor bewateren en ontwateren vindt u bij APC Pompen de juiste pompen, betrouwbaar en gemaakt om te werken. Een handige simpele tuinpomp, kelderpomp of misschien een zwaardere toepassing voor bijvoorbeeld een wasstraat, hogedrukreiniger, of pompen die geschikt zijn voor agrarische en industriële toepassingen, u vindt ze bij APC Pompen!


APC Pompen biedt een programma pompen dat toegesneden is op de gebruikers. Ook beregening is mogelijk.
 

Beregening

Systemen voor beregening kunnen tegenwoordig precies afgesteld en berekend worden door middel van computers, om daarna de afstelling te transfereren naar de controlemodus. En ook in de bediening van de installatie heeft de automatisatie zijn intrede gedaan. Zo is niet alleen het beregening schema volledig programmeerbaar, maar kan de controlemodule ook los meegenomen worden om zo te functioneren als afstandsbediening. Er kunnen sproeiers gebruikt worden van het pop–up type, die met de waterdruk automatisch uit de grond komen, zodat ze niet hinderen bij het grasmaaien.


Een 'swing joint' –installatie laat toe om de sproeier op een eenvoudige manier op de perfecte hoogte te plaatsen. Bovendien beveiligt deze manier van installeren de sproeierinstallatie tegen beschadiging, door vb zwaar rollend materiaal.

Vijverpompen

Vijvers zijn in elke tuin het onomstreden middelpunt. Van belang daarbij is vanzelfsprekend om de juiste techniek en uitrusting voor uw vijver te gebruiken. De vijverpompen van APC Pompen hebben een bijzonder lange levensduur, zijn energiebesparend en lopen rustig en onderhoudsarm. De bijzondere fascinatie van een tuinvijver wordt slechts door 1 ding overtroffen: door een fontein. Niets trekt zo de aandacht als een levendige fontein, en niets in de vijver spreekt zo tot de verbeelding. Het ziet er niet alleen goed uit, het klinkt goed en het zorgt voor goede lucht, zowel in als om de vijver.

 
De vijverpompen van APC Pompen hebben een bijzonder lange levensduur, zijn energiebesparend en lopen rustig en onderhoudsarm.

De kelderpomp

Onder de kelderpompsystemen valt niet alleen de gewone kelderpomp, maar ook de systemen die het waterpeil binnen de perken weten te houden. Zo kan APC Pompen kelders met vochtproblemen droog krijgen door een kelderpomp te plaatsen in een put onder de keldervloer. Door in de wanden van deze put, gebruik te maken van gecalibreerd filterzand wordt er gewaarborgd geen zand meegezogen.

Putboringen

Door de grondige kennis van de Belgische en Nederlandse geologie, verworven door 40 jaar boorervaring, behoren de putboringen tot een "routinetaak" bij APC Pompen.

Door de grondige kennis van de Belgische en Nederlandse geologie behoren de putboringen tot een routinetaak bij APC Pompen.
 

De klant kan van deze kennis gebruik maken door APC Pompen de primaire kring te laten berekenen, uit te laten voeren en de specifiek voor hem/haar geproduceerde warmtepomp door APC Pompen te laten dimensioneren. De berekening van de primaire kring, de uitvoering ervan en de dimensionering van de warmtepomp vormen één geheel en kunnen onmogelijk aan derden uitbesteed worden. Bijgevolg kan APC Pompen u een zwart-op-wit garantie geven voor de correcte werking van het hele systeem!

Regenwaterinstallaties

Ook voor regenwaterinstallaties kunt u bij APC Pompen terecht.


pompen kelderpomp beregening