Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Aiphone: parlo- en videofonie

CCI nv is al meer dan 50 jaar exclusief verdeler van het Japanse Aiphone, wereldwijde marktleider en gerespecteerde producent van intercomsystemen met meer dan 65 jaar ervaring. Deze Japanse kwaliteit, duurzaamheid en innovatie zijn enkele belangrijke kernwoorden om de videofonie en parlofonie van Aiphone te omschrijven. Ontdek met eigen ogen de kwaliteit van een Aiphone videofoon en parlofoon. Laat je overtuigen door de innovatieve breedbeeldcamera of door de handige smartphone-koppeling. Op elk toestel ontvang je bovendien een garantie van drie jaar.


Aiphone JP – Voelbaar en zichtbaar beter, ook vanop afstand

De JP VIZOCAM Touch & Go is de jongste telg in de VIZOCAM familie met zijn unieke 7” aanraakscherm en 170° breedbeeldcamera voorzien van een zoomfunctie 9-zones, beeldgeheugen en opslagmogelijkheden op een SD kaart. De installatie kan met een IP interface worden uitgebreid via dewelke men al de oproepen van de videodeurpost op de smartphone of tablet ontvangt. Zo kan men te allen tijde de woning in de gaten houden, oproepen in afwezigheid beantwoorden en zelfs een aanwezigheid simuleren. Een dubbel zo groot beeldformaat, een intuïtief aanraakscherm, uitzonderlijke beeld- en geluidskwaliteit en het “design for all”-ontwerp; dit zijn de beloften van de nieuwe JP VIZOCAM Touch & Go serie. Vraag de brochure gratis aan!

 
Deze Japanse kwaliteit, duurzaamheid en innovatie zijn enkele belangrijke kernwoorden om de videofonie en parlofonie van Aiphone te omschrijven.

intercomsystemen videofonie parlofonie