Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Ventilatie en verwarming in één

Klimaatbeheersing op maat, naar ieders wensen en behoeften, is ons vak. Tientallen jaren van research, studie en verworven know-how, stellen ons in staat om voor iedere woning een optimale studie en plaatsing van een rendabel totaal verwarmingssysteem te ontwerpen en te installeren.


Waarom ventilatie en verwarming apart als het in één systeem kan? Bij Air Service Center kan het! Verwarming, ventilatie en filtering in één systeem, met uitbreidingen naar wens.
 

Naast de technische studie, de precies berekende installatie en de perfecte keuze van de noodzakelijke toestellen zijn wij uitzonderlijk geplaatst om een snelle en adekwate service te verlenen in alle omstandigheden. Wij voorzien in onderhoud en depannage. Dit door een eigen gespecialiseerde dienst.

Waarom ventilatie en verwarming apart als het in één systeem kan? Bij Air Service Center kan het! Verwarming, ventilatie en filtering in één systeem, met uitbreidingen zoals:

  • Ventilatie met 95% recuperatie volgens type D
  • 99% filtering: vrij van pollen en bacteriën met een elektrostatisch filter
  • Free-cooling - Airco

Wij leveren en plaatsen verwarming met de meest energetische toestellen zoals condenserende modulerende ketels zowel op gas, mazout en warmtepomp.

En dit alles voor een zeer gunstige prijs!

U kan bij Air Service Center zowel terecht voor een volledige installatie en plaatsing of een zelfbouwpakket, natuurlijk met de nodige begeleiding.

Wij bij Air Service Center geloven er rotsvast in dat een goede begeleiding bij verkoop en plaatsing nodig is zodat u optimaal van uw systeem kan genieten. U ziet, gaat het over klimatisatie of ventilatie, Air Service Center is uw gespecialiseerd installateur en adviseur. Onze professionele aanpak belichaamt onze slogan "Klimaat op maat!" Verwarming en ventilatie is onze bijdrage tot uw comfortabel wooncomfort.

Air Service Center biedt zijn klanten steeds de beste vakkennis door onze eigen vakmensen. Wij staan klaar voor u, en dat zijn we al meer dan 35 jaar!

Contacteer ons voor een gratis offerte!

 
Verwarming en ventilatie is de bijdrage van Air Service Center uit Aarschot tot uw comfortabel wooncomfort.

ventilatie verwarming klimaatbeheersing