Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Parketvloeren tegen groothandelsprijzen

Om een gezellige, warme sfeer te creëren gaat er niets boven een prachtige parketvloer. Hiervoor kan u altijd terecht bij Alken Vloeren in Alken (Limburg). Zij bieden namelijk een enorm ruim aanbod aan parketvloeren, lamelparket, koloniale vloeren en laminaat. Maar dat is niet alles: bij Alken Vloeren zal u ook sierlijsten, stenen vloertegels, radiatorroosters, Z-trappen en nog veel meer vinden. Wie houdt van hout, die moet zeker eens een bezoekje brengen aan Alken Vloeren!

Meer dan honderd parketvloeren

Massieve parketvloeren, samengesteld parket, laminaat,... In de showroom van Alken Vloeren zal u meer dan 100 verschillende soorten vloeren vinden. Al deze vloeren worden rechtstreeks geïmporteerd vanuit het buitenland, waardoor wij ze aan zeer scherpe prijzen kunnen leveren. Daarenboven kan u niet alleen bij ons terecht voor een nieuwe parketvloer: u kan eveneens op ons professioneel team rekenen om uw parket te renoveren. Neem zeker contact op met Alken Vloeren voor een vrijblijvende offerte!

 
Massieve parketvloeren, samengesteld parket, laminaat,... In de showroom van Alken Vloeren zal u meer dan 100 verschillende soorten vloeren vinden.

Alken Vloeren (Limburg) levert en plaatst parketvloeren en houten vloeren.
 

Uw parketvloer plaatsen en onderhouden

Heeft u de parketvloer van uw dromen gevonden? Dan kan u deze door ons laten plaatsen, maar indien gewenst kan u dit ook zelf doen. Wij zullen u dan uitgebreid adviseren over de plaatsing en het onderhoud om uw parket een leven lang te laten meegaan. Tevens kunt u bij ons terecht voor allerlei producten die nodig zijn voor het leggen, renoveren en onderhouden van uw bestaande vloer. Heeft u dus vragen over parket, aarzel dan niet om ons deze te stellen.

Prachtige parketvloeren in Limburg

Alken Vloeren (Limburg) levert en plaatst parketvloeren en houten vloeren.


Doordat wij de meeste producten rechtstreeks inkopen bij de fabrikant, kunnen wij bovendien tegen uitzonderlijk lage prijzen een eerste klas product aanbieden. Met ons parket profiteert u dan ook van de best mogelijke kwaliteit waardoor uw vloer jarenlang mee zal gaan. Zoekt u dus een parketvloer of is uw bestaande parket aan een opfrisbeurt toe, dan bent u bij Alken Vloeren aan het juiste adres! Contacteer ons snel en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Vloeren parketvloeren parket