Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

De specialist in aluminium systemen

Flexibiliteit en kwaliteit staan bij ALULIM voorop. Een ervaren team van specialisten plaatst aluminium constructies, ramen en deuren in de projectbouw of de particuliere woning. Wij leveren kwalitatieve producten af naar ieders wens.


ALULIM plaatst aluminium ramen en deuren, schuiframen en andere aluminium constructies.
 

ALULIM is een flexibel bedrijf in volle groei, met ervaren personeel dat gaat voor kwaliteit. Onze werknemers worden voortdurend bijgeschoold, zodat ze van de meest recente ontwikkelingen op de hoogte zijn en die in de praktijk kunnen toepassen. In april 2007 vestigde Alulim zich te Opglabbeek, op het industrieterrein, waar men zich vooral toespitste op de fabricage en montage van aluminium ramen en deuren van het merk Schüco.

Alulim aluminium constructies is uw partner voor aluminium ramen, schuiframen en deuren. Vakmanschap in combinatie met kwaliteit en klantgerichtheid maken van Alu-Lim een firma die heel wat tevreden klanten achter zich heeft staan.


Met de nodige know-how en de technisch zeer sterke achtergrond wordt voor elk bestaand probleem dan ook een passende oplossing gevonden. Een andere troef van de firma is toch wel de flexibiliteit naar de klant toe. Afspraken worden steevast nageleefd.

De aluminium ramen en deuren van Alulim in Opglabbeek worden geplaatst door het team ervaren specialisten.
 
Alulim uit Opglabbeek biedt u een breed aanbod voor  aluminium ramen en deuren, schuiframen en aluminium constructies.

ramen en deuren ramen deuren