Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Alyatech bvba

St. Jorisstraat 4, 2450 Meerhout
014/30 48 80
014/30 48 80
0477/67 77 04
 

Elektriciteitwerken Alyatech - Meerhout

Alyatech bvba is sinds 2003 uw partner voor al uw elektriciteitswerken, domotica, zonnepanelen, telefonie, video en airco. Ook voor ventilatiesystemen bent u bij Elektriciteitwerken Alyatech bvba aan het juiste adres! Met ruim 10 jaar ervaring in zijn vak, weet Gerry Vandenbroeck, zaakvoerder van Alyatech bvba alle ins en outs en kan hij u professioneel en deskundig advies geven.


Alyatech te Meerhout is sinds 2003 uw partner voor al uw elektriciteitswerken, domotica, zonnepanelen en airco.
 

Persoonlijke begeleiding en een kwalitatieve aanpak zijn daarbij gegarandeerd! Een extra troef die Elektriciteitswerken Alyatech bvba kan bieden is de snelle oplevering van uw project. U kunt bij Elektriciteitswerken Alyatech bvba terecht voor zowel normale installaties als voor totaalprojecten. Door tot in de details op de hoogte te blijven van de allerlaatste technieken, kan Gerry u altijd voorzien van de nieuwste verbeteringen op gebied van domotica, video- en parlofonie, airco en ventilatiesystemen.


Als zaakvoerder volgt Gerry ieder project van begin tot eind. Of het nu gaat om een volledige uitwerking van een project of om de begeleiding van zelfplaatsers: het aankopen van materialen gaat altijd gepaard met professioneel advies!


Elektriciteitswerken

Elektriciteit is in onze samenleving onmisbaar geworden. Daarom moet het degelijk en betrouwbaar zijn. Elektriciteitswerken Alyatech bvba helpt u daar graag bij! Met de vele ervaring weet de firma waarop gelet moet worden tijdens het aanleggen van elektriciteit en weet het bedrijf ook perfect waarmee men u van dienst kan zijn. Die ervaring heeft al tot vele tevreden klanten geleid. Alyatech bvba is dan ook het juiste adres voor al uw algemene elektriciteitswerken en voor de aanleg van elektriciteit in nieuwbouwhuizen en –wijken. Ook voor renovaties draait Gerry zijn hand niet om.

 
Elektriciteit is in onze samenleving onmisbaar geworden. Daarom moet het degelijk en betrouwbaar zijn. Elektriciteitswerken Alyatech in Meerhout helpt u daar graag bij!

Door de loop der jaren heeft Elektriciteitswerken Alyatech uit Meerhout veel ervaring opgedaan in het aanleggen van verlichting voor bedrijven en particulieren.
 

Verlichting

Door de loop der jaren heeft Elektriciteitswerken Alyatech bvba veel ervaring opgedaan in het aanleggen van verlichting voor bedrijven en particulieren. Deze kennis deelt de firma uit Meerhout graag met u! U kunt bij Elektriciteitswerken Alyatech bvba terecht voor alle soorten verlichting in alle mogelijke stijlen. Wilt u design of juist praktisch? Eén lamp of een heel pand? Geen probleem! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!


Zonnepanelen

Zonne-energie is de laatste jaren bezig aan een grote opmars. In de toekomst zal het steeds meer een serieuze energiebron worden voor zowel huishoudens als bedrijven. Zonlicht bestaat uit warmtestralen (infrarood) en lichtstralen (UV- en zichtbaar licht). Deze stralen worden opgevangen door de zonnepanelen, waarna ze omgezet worden in energie. Wilt u ook graag gebruik maken van zonnepanelen dankzij deskundig advies en een professionele installatie? Contacteer dan Elektriciteitswerken Alyatech bvba.

 
Alyatech in Meerhout heeft jarenlange ervaring in zonnepanelen en elektriciteitswerken.

De firma heeft inmiddels jarenlange ervaring in de plaatsing van zonnepanelen en installeert ook graag uw zonne-energie-installatie!

elektriciteitswerken zonnepanelen ventilatiesystemen