Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Antargaz Belgium nv

De Kleetlaan 5A, 1831 Diegem
02/246 00 00
0800/122 78
02/246 00 01
 

Propaan, butaan en aardgas van Antargaz

Antargaz levert aardgas en is de grootste verdeler van propaan- en butaangas

Antargaz is de grootste verdeler van butaan- en propaangas in tanks en flessen in de Benelux en biedt in België ook aardgas aan. Het is de enige leverancier in België die een complete gasoplossing aanbiedt aan particulieren en bedrijven (industrie, landbouw en horeca) en is zo uitgegroeid tot dé gasexpert bij uitstek. De gasleverancier maakt deel uit van de beursgenoteerde Amerikaanse UGI Corporation. De filosofie van Antargaz legt de focus op scherpe prijzen, veiligheid en een kwalitatieve dienstverlening voor elke klant. Voor meer informatie, ga naar www.antargaz.be, mail ons op info.be@antargaz.com of bel gratis 0800/122 78. Antargaz adviseert u met plezier!


Gas voor iedereen, met of zonder aansluiting op het aardgasnetwerk

Bent u op zoek naar een eerlijke aardgasleverancier die u heel het jaar door een lage prijs aanbiedt? Bespaar dan nu op uw energiefactuur met aardgas van Antargaz! Bent u echter niet aangesloten op het aardgasnetwerk en wilt u toch genieten van alle comfort van gas? Dan is propaangas in een tank precies wat u zoekt. Maakt u bovendien regelmatig gebruik van toepassingen op gas of houdt u van barbecueën of kamperen, leer dan zeker ons uitgebreide gamma aan gasflessen kennen!

 
Antargaz is de grootste verdeler van butaan en propaangas in tanks en flessen in de Benelux en biedt in BelgiŽ ook aardgas aan.

Aardgas van Antargaz: de laagste marge van de markt

Hebt u het gevoel dat u te veel betaalt voor uw aardgas? Stap dan over naar Antargaz. Andere leveranciers werken met tijdelijke promoties om zo nieuwe klanten aan te trekken. Antargaz niet. Antargaz verwart u niet met lage prijzen in het begin en hogere prijzen daarna, maar neemt de laagste marge van de markt op de gasprijs. Zo geniet u heel het jaar door van een lage aardgasprijs. Ontdek snel hoeveel u kunt besparen op www.antargaz.be.


Antargaz: propaan, butaan en aardgas.
 

Propaangas in een tank, hét alternatief wanneer u geen aardgas hebt

Wanneer u niet bent aangesloten op het aardgasnetwerk kunt u dus toch genieten van exact dezelfde voordelen als aardgas, en dit dankzij propaangas in een tank (boven of onder de grond). Propaangas is trouwens een zeer voordelige oplossing. Vergelijk de officiële energieprijzen op de website van de Federale Overheidsdienst Economie. Daarnaast is propaangas van Antargaz 100% veilig. De tank wordt immers geïnstalleerd door professionele ingenieurs en het onderhoud van de tank en de regelmatige controles, voldoen aan de strengste wettelijke en technische eisen.


Propaangas is daarenboven ook goed voor het milieu: het genereert weinig CO2, heeft een zeer laag zwavelgehalte en veroorzaakt geen bodem- of waterverontreiniging. Ontdek alle voordelen van een tank op www.antargaz.be of www.gasvooriedereen.be.

Propaangas in flessen

Antargaz biedt ook een ruim aanbod aan gasflessen. Zoekt u een kunststof of een metalen fles? Butaan- of propaangas? Maak dan zeker kennis met Calypso, onze nieuwe kunststof gasfles. Calypso is verrassend licht (een volle fles weegt maar 13 kg) en erg compact (55 cm hoog en 30 cm breed). Via de transparante vensters kunt u makkelijk het gaspeil aflezen; zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Bovendien kunt u de drukregelaar eenvoudig aansluiten dankzij een handig kliksysteem. Calypso is dus de ideale gasfles voor uw barbecue, uw terrasverwarmer, of wanneer u rondreist of kampeert. Ontdek een van de 1000 verdeelpunten op www.antargaz.be!


propaangas aardgas gas