Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Elektriciteitswerken en zonne-energie

Elektriciteitswerken Bastiaens bvba werd in 1997, na acht jaar praktijkervaring in woningbouw, industrie, winkels & horeca, opgestart door Geert Bastiaens. Nu zoveel jaren later is Elektriciteitswerken Bastiaens uitgegroeid tot een volwaardige groep die instaat voor kwalitatieve plaatsing van hoogstaand materiaal voor zowel particulieren, handelszaken als bedrijven.


Elektriciteitswerken Bastiaens bvba werkt enkel met gediplomeerde vakmensen die door continue bijscholing gespecialiseerd blijven in elektrische installaties voor nieuwbouw en renovatieprojecten, verlichting, domotica & centrale stofzuigsystemen.

Sinds 2006 kan u bij Elektriciteitswerken Bastiaens bvba ook terecht voor zonne-energie installaties. Ondertussen hebben we dan ook al een gedegen reputatie opgebouwd als installateur. Deze duurzame technologie zien wij als een verlenging van onze diensten.

Elektriciteitswerken bij nieuwbouw

Ook op gebied van elektriciteit komen het comfort en de veiligheid op de eerste plaats.
 
Van verlichting tot centrale stofzuigsystemen, domotica of zonne-energie installaties: bij Bastiaens te Lommel bent u voor alle elektriciteitswerken aan het juiste adres.

Sinds 2006 kan u bij Elektriciteitswerken Bastiaens in Lommel ook terecht voor zonne-energie installaties.
 
Het is dan ook aan te raden dat u deze werken overlaat aan een ervaren vakman. Elektriciteitswerken Bastiaens bvba is hiervoor een vakkundige en betrouwbare partner. Samen met u bespreken wij uw noden en wensen waarna een gedetailleerde offerte wordt opgemaakt. Na uw goedkeuring en het uittekenen van de plannen wordt er een datum vastgelegd voor de ruwbouwwerken. Tijdens deze werken worden alle sleuven en gaten geslepen en gekapt. Ook de leidingen en hechtpunten (PVC potjes) voor stopcontacten en schakelaars worden geplaatst. In een tweede fase, na de pleisterwerken, worden de zekeringen, stopcontacten, schakelaars & lichtpunten geplaatst en aangesloten om zo een zorgvuldig afgewerkt geheel te kunnen opleveren.

Elektriciteitswerken bij renovatie

Steeds meer particulieren en bedrijven renoveren en verbouwen hun woning/pand om te voldoen aan de 'moderne behoefte' van de mens. Dit is dan ook de ideale gelegenheid om uw elektriciteitsleidingen eens grondig te controleren of deze nog steeds veilig zijn en voldoen aan de normen en noden van vandaag. Wij zorgen voor een grondige studie en maken samen met u een renovatieplan voor uw elektriciteit volgens de wettelijke reglementeringen.

Voor meer informatie over elektriciteitswerken, centrale stofzuigsystemen, verlichting of zonne-energie of een gedetailleerde offerte kan u ons steeds contacteren.

 
Voor meer informatie over elektriciteitswerken, centrale stofzuigsystemen, verlichting of zonne-energie of een gedetailleerde offerte kan u Bastiaens te Lommel steeds contacteren.

elektriciteitswerken zonne-energie verlichting