Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Alle soorten vloeren bij Bastijns

Bastijns is reeds jaren gespecialiseerd in alle soorten vloertegels en wandtegels. Wij beschikken over een zeer
ruime en verzorgde showroom te Halen.


Bastijns, met toonzaal in Halen, is reeds jaren gespecialiseerd in alle soorten vloertegels en wandtegels.
 

Vloeren en betoncentrale

Bastijns nv, opgericht door de gebroeders Bastijns, bestaat sinds 1954. Aanvankelijk begonnen als aannemer, is de firma Bastijns door de jaren heen geëvolueerd naar de verkoop van bouwmaterialen, vloeren en wandtegels en werden er twee betoncentrales geplaatst. Het gedeelte aannemingen is uitgegroeid tot een gespecialiseerde dienst voor de plaatsing van vloertegels en wandtegels. Bastijns biedt een volledig assortiment gaande van goedkoper geplaatste merken tot de duurdere en bekendere vloertegels en wandtegels. Bastijns werkt zowel naar bouwfirma's en projectontwikkeling toe als naar de particulier of zelf-bouwer.


Ruime keuze vloertegels of wandtegels

Bastijns nv biedt u een ruime keuze aan moderne en designgerichte kwaliteitstegels voor muren en vloeren. Bastijns richt zich expliciet op de meer kwalitatieve & moderne Italiaanse en Spaanse topmerken. Naast professioneel advies en begeleiding op basis van uw voorkeuren, omgevingsfactoren en budget, verzorgen wij eveneens alle plaatsingen van vloertegels en wandtegels door ons eigen team van gekwalificeerde vloerders. Door het gebruik van hoogkwalitatieve materialen en onze uiterst professionele plaatsingen garanderen wij een optimale levensduur. Indien gewenst zorgt Bastijns voor een totaalbegeleiding van a tot z, van bij de eerste voorbereidingen tot en met de plaatsing en volledige afwerking van uw vloertegels of wandtegels.

 
Bastijns te Halen verkoopt niet alleen vloeren, ook de plaatsing van wandtegels en vloertegels kan door hun professionele vloerders gebeuren.

Alle werken, leveringen en diensten die door ons worden uitgevoerd, gebeuren steeds door ons eigen team van gekwalificeerde vakmensen. Bastijns nv levert daarenboven zélf alle bestelde goederen met eigen trucks en volgens de vooropgestelde leveringsplanning.


wandtegels vloertegels vloeren