Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Van sleutels tot veiligheidsbeslag

Besa Bouwbeslag is gespecialiseerd in het snel leveren van cilinders, sleutels en vele andere producten. Wij hebben een eigen gamma in veiligheidsbeslag (zowel alu als inox).

 • Snelle en goede naservice: vervanging, nalevering cilinders of sleutels, uitbreiding...
 • Snelle levering = GEEN WEKENLANGE WACHTTIJDEN.

Besa Bouwbeslag in Wichelen en Tessenderlo is gespecialiseerd in het snel leveren van cilinders, sleutels en vele andere producten.
 

Snelle service gegarandeerd

Voor de Wilka-, Basi- of Pfaffenhaincilinders met eigen profiel doet Besa Bouwbeslag alles in eigen beheer, d.w.z. dat Besa Bouwbeslag zelf deze cilinders vult en zelf de sleutels snijdt. Bijgevolg moeten er geen nabestellingen van cilinders of sleutels aangevraagd worden aan de fabrikant. U bestelt, Besa Bouwbeslag maakt en levert. Snelle en goede naservice is dan ook een sterke troef.

Voor de handelaars: Besa Bouwbeslag levert aan schrijnwerkers, ijzerwarenhandels, aannemers, bouwbedrijven, slotenmakers, plaatsers van ramen en deuren, ...


Sluitplannen

Wat is een sluitplan?

Een sluitplan is een systeem waarbij de toegangsrechten tot verschillende deuren door de eigenaar/verantwoordelijke kunnen bepaald worden. U bepaalt dus zelf wie in welke deur in mag. Er bestaan verschillende systemen:

Hoofdsleutel systeem: hierin sluit de hoofdsleutel alle deuren (=loper), alle andere sleutels sluiten de individuele cilinder.

Centraal hoofdsleutel systeem: hierin sluiten meerdere sleutels allemaal dezelfde deur. Bijvoorbeeld in een appartementsgebouw gebruikt iedere bewoner zijn eigen sleutel om de ingangsdeur te openen en ook om zijn eigen appartementsdeur te openen zonder dat hij de deur van zijn buur kan openen.

 
Besa Bouwbeslag uit Tessenderlo en Wichelen maakt ook uw sluitplan op met bijpassende sloten en sleutels.

Generaal hoofdsleutel systeem: hier opent de hoofdsleutel alle deuren, de groepssleutel opent een groep deuren en de individuele sleutel opent één bepaalde deur. Dit allemaal volgens het opgestelde sluitplan.

Voor al uw sleutels, veiligheidsbeslag en sloten kan u bij Besa Bouwbeslag terecht.
 

Besa Bouwbeslag bvba is gespecialiseerd in:

 • Veiligheidsbeslag, sleutels en sloten
 • Deurkrukken
 • Brandkasten
 • Sluitplannen
 • Elektrische deuropeners
 • Deurpompen
 • Grepen, trekkers, deurknoppen, ...
 • Cilinders
 • Brievenbussen
 • Deurstoppers
 • Huisnummers

Sleutels

Voor al uw sleutels kan u bij Besa Bouwbeslag terecht. Besa Bouwbeslag dupliceert uw sleutels aan de hand van de originele sleutels of aan de hand van de code. Alle soorten sleutels zijn mogelijk: cilinderssleutels, baardsleutels, meubelsleutels, autosleutels, transpondersleutels, huissleutels..... Het dupliceren van deze sleutels is in enkele minuten klaar terwijl u wacht. Ook alle sleutels met certificaat kunnen bij Besa Bouwbeslag besteld worden. U brengt de kaart van uw sleutel bij Besa Bouwbeslag binnen en de sleutels worden voor u besteld. De wachttijd hiervoor hangt af van het merk, breng ze dus tijdig binnen.

Besa Bouwbeslag levert u sleutels van het merk Winkhaus, Wilka, Lips, Dom, Mul-T-Lock, Basi, BKS, Iseo, Litto, Vachette, Abus, Cisa, FCV, Kafli, .....

Sleutel kwijt of sluitplan nodig? Contacteer ons vrijblijvend!

 
Besa Bouwbeslag dupliceert uw sleutels aan de hand van de originele sleutels of aan de hand van de code. Alle soorten sleutels zijn mogelijk.

bouwbeslag sleutels cilinders