Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Betafence Belgium NV

Blokkestraat 34b, 8550 Zwevegem
056/73 47 47
056/73 45 45
 

Stijlvol, veilig en discreet

BETAFENCE afrasteringen vormen het sluitstuk van de hedendaagse woonomgeving.

De tuin is uitgegroeid tot een essentieel deel van onze leefwereld. Als natuurlijk verlengstuk van onze woning is het de plaats waar ontspanning, rust en plezier voor het hele gezin centraal staan. En dus is het logisch dat deze omgeving veilig wordt afgebakend. Betafence heeft tal van oplossingen die veiligheid koppelen aan eigentijdse elegantie.


Over hedendaagse afrasteringen en poorten

Binnen het Betafence-assortiment is Bekafor Classic dé referentie als paneelafsluiting. Een stevige, klassieke afsluiting die zich mooi integreert in de omgeving en zorgt voor een duurzame afbakening van de tuin. Een enkele of dubbele poort kan eenvoudig geïntegreerd worden in het verlengde van de panelen. Zowel de afsluiting als de poort kunnen op bepaalde plaatsen ingevuld worden met houten Collfort-latten voor volledige privacy. Bekafor Classic is er in groen, wit en in hedendaags antracietgrijs voor een stijlvolle toets. Zenturo® is een uniek tuinpaneel met talloze toepassingen. U kiest voor de groene of antracietgrijze Zenturo als alleenstaand paneel, als pixelafrastering of afrastering voor meer privacy, als klimplantenraster of gevulde wand.

 
BETAFENCE afrasteringen vormen het sluitstuk van de hedendaagse woonomgeving.

Betafence heeft zowel afrasteringen als poorten in het assortiment.
 

Met Flexo-of Perfostrips en met Pixels maakt u een persoonlijk ontwerp dat perfect aansluit op de omgeving. Zenturo® vormt één geheel met de tuin. De recente ontwikkeling van drie gloednieuwe systeemcomponenten creëert nu nog meer vrijheid: het Zenturo® paalsysteem voor gevulde wand, het Zenturo® Super paneel en de Zenturo® draaipoorten.

Met Zenturo® Super brengt Betafence een nieuw paneel met smallere mazen, ideaal voor een grotere variatie én kleinere vullingen bij gebruik als gevulde wand. Extra veiligheidstroef: de smalle mazen voorkomen overklimmen.


Kiest u voor een paneelafsluiting of een gewone omheining? Betafence levert alle soorten afrasteringen.
 
Speciaal voor de installatie van Zenturo® panelen als gevulde wand ontwikkelde Betafence het Zenturo® paalsysteem met spinklemmen. Dit paalconcept en bevestigingssysteem is de perfecte basis voor een gevulde wand met ruimte voor persoonlijke toets. Om te voorkomen dat de panelen door het gewicht van de vulling op termijn zouden gaan bolstaan, ontwikkelde Betafence specifieke afstandshouders in Zincalu® Super gecoate staaldraad. Met een lus aan de ene en een haak aan de andere kant worden beide panelen stabiel samengehouden op de afstand die u bepaalt.

De Zenturo® draaipoorten zijn hét perfecte sluitstuk van de omheining.
 

De Zenturo® draaipoort is hét perfecte sluitstuk van de omheining. Een Zenturo® poort kan eventueel naar individuele smaak ingevuld worden, in lijn met het design van de afrastering of net helemaal anders. De combinaties met pixels zijn eindeloos.

De Zenturo® draaipoorten worden aangeboden in verschillende hoogtes, met één (enkele) of twee (dubbele) poortvleugels. Ze zijn combineerbaar met Zenturo® standaard- en met Zenturo® Super panelen.


Of het nu om poorten, draaipoorten, een paneelafsluiting of ander soort afrasteringen gaat, bij Betafence vindt u het allemaal.
 
Ander subtiel afrasteringssysteem is Pantanet Family, bestaande uit geplastificeerd gelast gaas op rollen en bijhorende palen. Gloednieuw is de uitvoering in antracietgrijs, een variant die een mooi geheel vormt met moderne bouwmaterialen zoals bijvoorbeeld beton en blauwsteen.

Het Pantanet-assortiment wordt vervolledigd met de uitvoeringen Protect, Garden en Light, een keuze die wordt bepaald door de vereiste stevigheid voor de afrastering. Het resultaat is altijd een esthetische en open omheining.


poort afrasteringen afsluiting