Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Schrijnwerkerij Bogaerts uit Mol

Bij het bouwen of renoveren van een woning komt heel wat kijken. Een plafond plaatsen, vloeren leggen, vliegenramen op maat laten installeren,... Bent u daarom op zoek naar een betrouwbare partner die thuis is op al deze vlakken, dan bent u aan het juiste adres bij schrijnwerkerij Bogaerts uit Mol (Antwerpen)! Als specialist in allerhande schrijnwerken voor binnen en buiten is Bogaerts namelijk de juiste keuze voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Onze specialisatie is een garantie voor kwaliteit bij alles wat we doen!

Specialist in schrijnwerk, gyproc en vliegenramen en –deuren

Bij schrijnwerkerij Bogaerts kan u dus terecht voor allerhande schrijnwerken. Met meer dan tien jaar ervaring kan u er bovendien zeker van zijn dat alle werken worden uitgevoerd met de grootste zorg en aandacht voor details. U kan op ons rekenen voor de volgende zaken:

  • Plafonds in massief, MDF en kunststof
  • Valse plafonds
  • Laminaat, massieve parketvloeren en plankenvloeren
  • Houten terrasvloeren
  • Binnendeuren
  • Plafonds en wanden in gyproc
  • Vliegendeuren en vliegenramen op maat

U ziet het: schrijnwerkerij Bogaerts heeft voor elk probleem een oplossing! Bovendien leveren wij steeds kwaliteitsvol maatwerk en werken we uiteraard volgens uw wensen en budget.

Schrijnwerkerij Bogaerts lost elk probleem op

Bent u benieuwd naar de diensten van onze schrijnwerkerij? Dan stellen wij onszelf graag voor bij een vrijblijvende eerste kennismaking. Tijdens dit gesprek luisteren we naar uw behoeften en gieten we deze in een voorstel op maat van uw project. Hierbij respecteren we steeds de gemaakte afspraken, planning en budgetten. Neem dus zeker even contact op met ons op het nummer 0472/28.43.33, vanaf 16.00 uur. Wie op zoek is naar een betrouwbare vakman voor allerhande schrijnwerken zit goed bij Bogaerts!


schrijnwerkerij vliegenramen schrijnwerken