Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Bouwbedrijf Ivo Frans bvba

MariŽndal 21, 2400 Mol
014/31 91 51
014/32 22 40
0473/23 06 54
 

Bouwen kan een aangename ervaring zijn

Dankzij de jarenlange ervaring, het vakmanschap van de medewerkers, een efficiënte en professionele projectopvolging kan u met Bouwbedrijf Ivo Frans zorgeloos bouwen.


De efficiënte projectaanpak van Bouwbedrijf Ivo Frans, o.a. een grondige voorbereiding en een permanente opvolging van de werken, garandeert een probleemloze uitvoering van uw bouwopdracht.

Elk bouwproject verloopt volgens een strikte planning waarbij de vooropgestelde termijnen door Bouwbedrijf Ivo Frans zorgvuldig gerespecteerd worden.

Bouwbedrijf Ivo Frans houdt vanaf het begin rekening met al uw verlangens en wensen en dit door o.a. een nauwe samenwerking met de architect en de klant.

 
Dankzij de jarenlange ervaring, het vakmanschap van de medewerkers, een efficiŽnte en professionele projectopvolging kan u met Bouwbedrijf Ivo Frans uit Mol zorgeloos bouwen.

Bouwbedrijf Ivo Frans uit Mol is gespecialiseerd in woningbouw, appartementsbouw, het bouwen van bedrijfsgebouwen e.d.
 

Bouwbedrijf Ivo Frans maakt graag vrijblijvend een prijsofferte voor u op. Deze kunnen gaan van enkel ruwbouw winddicht t.e.m. de volledige afwerking van het project, met andere woorden sleutel op de deur. Bouwbedrijf Ivo Frans is gespecialiseerd in woningbouw, appartementsbouw, het bouwen van bedrijfsgebouwen e.d.

Bouwbedrijf Ivo Frans is een geregistreerd en erkend familiebedrijf dat volgens de traditionele bouwmethode werkt. Bouwbedrijf Ivo Frans zorgt ervoor dat elk bouwproject tot een goed einde wordt gebracht!

Bouwbedrijf Ivo Frans, een aangename bouwervaring...


bouwbedrijf bouwen ruwbouw