Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Bouwwerken HST bvba

Hulshoutsesteenweg 79, 2220 Heist-op-den-Berg
015/63 62 78
0477/78 65 83
 

Bouwwerken HST, gebouwd op ervaring

Bouwwerken HST is het resultaat van een jarenlange ervaring. Zaakvoerder Steven Hoefkens deed na zijn studies 9 jaar ervaring op bij een bouwbedrijf maar leerde in deze periode vooral zijn kennis van verschillende technieken uit te breiden en zijn methodes te verfijnen. Na 9 jaar voelde hij de tijd rijp om een eigen weg op te gaan en richtte hij Bouwwerken HST op.


Bouwwerken HST in Heist-op-den-Berg is het resultaat van een jarenlange ervaring in renovatiewerken, voegwerken, metselen, enz.
 
Bouwwerken HST te Heist-op-den-Berg is een jonge maar dynamische onderneming die zich richt op renovatiewerken, voegwerken, metselen en nieuwbouw.

Nieuwbouw, renovatiewerken en nog veel meer...

Bouwwerken HST is een jonge maar dynamische onderneming. We beseffen dat ons werk een levenlang ten dienste van onze klanten moet staan en daarom is kwaliteit een belangrijk begrip waar we veel aandacht aan besteden.

U kan bij ons terecht voor:

  • Nieuwbouw en renovatiewerken
  • Metselen van zwembaden en zwemvijvers
  • Voegwerken
  • Kleine renovatiewerken

Steven Hoefkens staat zelf garant voor de perfecte oplevering van elk project. Aan het hoofd van de werkploeg zorgt hij er dagelijks voor dat alle werken perfect binnen planning, budget en afspraken worden gerealiseerd. Tijdens en uiteraard ook voor de werken wordt er uitvoerig gecommuniceerd met onze klanten om de goede opvolging en dus oplevering van het werk te verzekeren.


Heeft u renovatiewerken, voegwerken of nieuwbouw in het vooruitzicht? Neem vrijblijvend contact op met Bouwwerken HST in Heist-op-den-Berg.
 
Jarenlange ervaring in renovatiewerken, nieuwbouw en voegwerken staaft Bouwwerken HST in Heist-op-den-Berg.

U denkt zelf aan een bouwproject?

Bouwwerken HST maakt in eerste fase graag een afspraak waarbij er uitvoerig wordt geluisterd naar uw wensen. De bouwplannen worden doorgenomen en indien nodig wordt de werf bezocht. Hierna werken wij voor u een volledige en gedetailleerde offerte uit die we naderhand samen met u bespreken. Evenzeer als we kwaliteit belangrijk vinden in onze uitvoeringen willen we ook onze afspraken snel en correct opvolgen. Daarom wordt elke offerte binnen de 2 à 3 weken na de eerste kennismaking afgewerkt en besproken. Bij kleine werken zal dit uiteraard nog sneller verlopen.


bouwwerken nieuwbouw renovatiewerken