Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 
Hout speelt een belangrijke rol in en rond een huis. Als betrouwbare houthandel levert Buntinx uit Zonhoven hout voor alle toepassingen.
 

Van dak tot parket... Uw houtspecialist

Wanneer het gaat om wonen en interieur speelt hout een belangrijke rol. Dit materiaal kan immers voor de meest uiteenlopende toepassingen gebruikt worden, gaande van constructiematerialen tot maatkasten, tuinhout, enz. Dat is niet zo verwonderlijk, want door zijn natuurlijke en warme uitstraling is hout een fantastisch product. Bent u op zoek naar een betrouwbare houthandel om uw project te realiseren, ga dan langs bij houthandel Buntinx in Zonhoven!

Hout voor diverse doeleinden

Als familiebedrijf met maar enkele werknemers levert houthandel Buntinx hout voor allerlei doeleinden.


Zo kan u bij ons terecht voor:
  • dakhoutparket en laminaat
  • binnendeuren
  • maatkasten en dressings
  • terrashout
  • tuinhout
  • veluxramen
  • trappen
  • wand- en plafondbekleding
  • ...en nog veel meer!

Daarnaast zorgen wij eveneens voor een professionele levering en/of plaatsing van al onze producten. Voor de plaatsing werken we bovendien samen met drie zelfstandige schrijnwerkers, die een feilloze installatie garanderen.

 
U kan bij Houthandel Buntinx te Zonhoven terecht voor allerlei hout, parket, tuinhout, dakhout, terrashout en laminaat.

Bij houthandel Buntinx (Limburg) kan idereen terecht, van particulier tot aannemer, voor diverse soorten hout. Laminaat, parket, dressings, terras- en tuinhout, enzovoort: wij bieden het allemaal.
 

De CE goedkeuring van ons hout

Houthandel Buntinx levert niet alleen aan particulieren, maar ook aan aannemers. Voor deze sector verkopen we vooral dakhout, ander hout voor de constructie van woningen en speciaal gekeurd hout voor de bouw van stellingen. Wat dit hout betreft zijn wij de enige houthandel in Limburg die over een CE goedkeuring beschikt. Dit is een keurmerk dat de kwaliteit van het hout verzekert.

Kiezen voor Buntinx, kiezen voor kwaliteit

Bij houthandel Buntinx (Limburg) kan idereen terecht, van particulier tot aannemer, voor diverse soorten hout. Laminaat, parket, dressings, terras- en tuinhout, enzovoort: wij bieden het allemaal. Daarenboven beschikken wij als een van de weinige houthandels in Limburg over een eigen zagerij. Hierdoor zijn wij in staat om bijna alles zelf te produceren en kan elke gewenste maat aan de beste prijs geleverd worden. In het eigen drenkstation wordt het hout met een speciaal product bewerkt, zodat het beter bestand is tegen de invloed van o.a. vocht en insecten. Wilt u graag meer informatie, contacteer ons dan snel!


hout houthandel parket