Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Chapewerken Van Leuffelen

Broechemsesteenweg 210, 2560 Nijlen
03/481 63 75
03/481 63 75
0495/36 30 57
 

Voor al je chape- en isolatiewerken

Bij Chapewerken Van Leuffelen in Nijlen (provincie Antwerpen) zit je goed voor al je chapewerken, isolatiewerken en dakuitvullingen. Als familiebedrijf zijn we gestart in 1989 en dus mogen we vandaag de dag al op een mooi aantal jaren ervaring rekenen. Met een competent team realiseren we jouw chape- en isolatiewerken en dakuitvullingen met de nodige professionaliteit.


Bij Chapewerken Van Leuffelen in Nijlen (provincie Antwerpen) zit je goed voor al je chapewerken, isolatiewerken en dakuitvullingen.

Diverse chapewerken

Je kan bij ons terecht voor diverse chapewerken: isolerende chape, uitvullingschape, eindchape en zelfs akoestisch isolerende chape. Isolerende chape zorgt voor een isolatielaag, uitvullingschape resulteert in een vlakke ondergrond waarbij eventuele leidingen worden ondergestopt en op eindchape komt achteraf de vloer die je wilt. De plaats en de verdieping bepalen dus welk soort chape we gebruiken. Je kan daarbij zelfs opteren voor bijkomende voorzieningen, zoals randisolatie, akoestische isolatie en wapeningsnetten.

Chapewerken Van Leuffelen staat garant voor…

Zoals we reeds vermeldden is Chapewerken Van Leuffelen een echt familiebedrijf dat terugblikt op verschillende jaren ervaring. Met die ervaring gaan we aan de slag om elk karwei tot een perfect einde te brengen! Wil je graag weten hoe we de chape- of isolatiewerken kunnen uitvoeren in jouw woning of wat we kunnen betekenen voor je dakuitvulling? Dan kan je steeds bij ons terecht voor de nodige referenties. We stellen eveneens een gratis prijsofferte voor je op en overlopen samen alle mogelijkheden. Aarzel dus niet om vrijblijvend contact op te nemen met Chapewerken Van Leuffelen; we helpen je met plezier verder!


chapewerken isolatiewerken chape