Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Architect Tony Craps in Meerhout

Tony Craps heeft meer dan 20 jaar ervaring als architect. Na een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben in de industriebouw, schakelde hij over op de hedendaagse woningarchitectuur. Architect Tony Craps specialiseerde zich voornamelijk in moderne architectuur, hoewel ook klassieke woningen binnen de mogelijkheden liggen. Architect Tony Craps richt zich niet alleen op de particuliere woningbouw, maar ook op appartements- en industriebouw.


Ook het verbouwen en restylen van een woning behoort tot zijn specialiteiten. Tony Craps is tevens gespecialiseerd in interieurarchitectuur. Het ontwerpen van kasten, keukenontwerp en allerlei schrijnwerk naar wens van de klant, behoort dus ook tot de mogelijkheden. De voorliefde van architect Tony Craps voor natuurlijke materialen laat voornamelijk hout, baksteen en natuursteen terugkomen in zijn ontwerpen.

Als architect is het Tony's streefdoel om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, standaarden en technieken zoals vb. de nieuwste isolatietechnieken en laag-energieverbruik.

 
Architect Tony Craps in Meerhout richt zich in de woningarchitectuur vooral op de meer moderne architectuur.

U gaat starten met een project? Dan kan u bij architect Craps Tony steeds rekenen op een eerste gratis en vrijblijvende afspraak waar we samen uw ideeën en onze ervaring vergelijken. Samen geven we vorm aan uw project en wordt de verdere manier van samenwerken besproken.


Tony Craps, architect uit Meerhout, ontwerpt ook voor het verbouwen van een woning.
 
Interieurarchitectuur is een andere specialiteit van architect Tony Craps in Meerhout.

architect woningarchitectuur architectuur