Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Alles voor sfeervolle gietvloeren

Cement- en kunststof gietvloeren worden nog niet zo lang in het interieur toegepast. Daar is een hele ontwikkeling aan voorafgegaan. DRT Vloeren is daar vanaf het begin – ruim 25 jaar geleden – een voorloper bij geweest.


Al in 1987 hebben wij een kunststof gietvloer in een woonhuis gelegd, dit was toen nog niet eerder vertoond. Dat een kunststof gietvloer geen trendproduct is, heeft zich inmiddels bewezen in moderne, landelijke en klassieke interieurs. Zowel in privésfeer als voor de professionele markt waar esthetiek en onderhoudsgemak voorop staan, is de gietvloer niet meer weg te denken.

Expert in gietvloeren

DRT Vloeren levert gietvloeren voor zowel particulieren als voor de projectsector. Daardoor combineren we het beste van twee werelden: de netheid en nauwkeurigheid die de particuliere klant zo belangrijk vindt, en de technische kennis waar bedrijven het vaakst een beroep op doen. Omdat we daar een flinke dosis creativiteit aan toevoegen, zijn we in staat voor elk interieur een esthetisch en technisch hoogstaande gietvloer neer te leggen. Niet voor niets dat de interieurbladen en woonprogramma's ons steeds weer weten te vinden.

 
DRT Vloeren uit Zutphen  levert gietvloeren voor zowel particulieren als voor de projectsector.

Er zijn tal van praktische redenen om voor gietvloeren van DRT uit Zutphen  te kiezen.
 

Sfeer en gietvloeren

Er zijn tal van praktische redenen om voor gietvloeren te kiezen. Ze hebben geen naden, zijn eenvoudig schoon te houden en kunnen perfect worden aangebracht over vloerverwarming en zelfs over bestaande vloeren zoals hout en tegels. Maar wat misschien nog wel het belangrijkst is: gietvloeren zijn met hun ambachtelijk karakter en bijzondere uitstraling een uniek sieraad voor elk interieur, van klassiek tot trendy.

Betonlook effect, strakke gietvloeren of mooie diepe kleuren... alles kan

Een DRT gietvloer op basis van cement of kunststof staat garant voor een bijzondere uitstraling. Er is een grote variatie aan sferen te creëren, van strak en vlak tot stoer en robuust. De keuze in eigentijdse kleuren, structuren en afwerkingen is bovendien zeer uitgebreid. Zo kan voor iedereen een unieke gietvloer worden ontwikkeld, de wensen van de klant staan bij ons centraal.


Kwalitatief hoogwaardige gietvloeren

Doordat DRT over zowel binnenhuisarchitecten als technisch opgeleide verkopers beschikt, worden esthetiek en techniek met elkaar vervlochten. DRT Gietvloeren werkt alleen met de beste materialen en heeft langdurige relaties met haar grondstofleveranciers. Daarnaast leidt DRT haar werknemers zelf op en werken ze met eigen applicatieteams waardoor kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd kunnen worden. DRT Vloeren is opgericht in 1983 en heeft zich sindsdien opgewerkt tot een van de meest gerenommeerde bedrijven van Nederland en België.

 
DRT Gietvloeren uit Zutphen  werkt alleen met de beste materialen en heeft langdurige relaties met haar grondstofleveranciers.

Gietvloeren van DRT uit Zutphen  kunnen in diverse ruimtes worden toegepast zowel in de living, keuken, slaapkamer en badkamer maar ook voor de professionele markt zijn de kunststof gietvloeren ideaal zoals in winkels, kantoren, showrooms, schol
 

Toepassingsgebied DRT Gietvloeren

Gietvloeren van DRT kunnen in diverse ruimtes worden toegepast zowel in de living, keuken, slaapkamer en badkamer maar ook voor de professionele markt zijn de kunststof gietvloeren ideaal zoals in winkels, kantoren, showrooms, scholen en zorginstellingen. De ambachtelijke uitstraling en het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat elke ruimte een uniek karakter krijgt. Het grootste voordeel voor (interieur)architecten zit in het grote scala aan kleurmogelijkheden en effecten. Daarnaast is het zelfs mogelijk om na een aantal jaar een nieuwe kleur aan te brengen.


Collectie DRT Gietvloeren

DRT Gietvloeren heeft vier verschillende productlijnen met elk haar specifieke karakter en eigenschappen:

Urban Velvet - De paradox zacht als fluweel en tegelijk strak en modern. Een kleurrijke en verrassende polyurethaan gietvloer. Gemakkelijk in onderhoud, vloeistofdicht, antiallergie, UV bestendig, hoge mate van slijt- en krasvastheid en toepasbaar op zeer veel ondergronden en zelfs over bestaande vloeren. De Urban Velvet is verkrijgbaar in de comfort en de comfort plus versie waarvan de laatste geheel uv-bestendig is en waarop u een kleurgarantie van 10 jaar krijgt. Door het gebruik van hoogwaardige materialen in combinatie met intern opgeleidde applicatieteams is dit de PU-gietvloer van het moment.


Living Concrete - Een cementgebonden en 100% ecologische gietvloer met een natuurlijk en robuust karakter. Het uiterlijk en de feeling van echt beton zonder de nadelen van gepolierd beton. Door de ambachtelijke manier van aanbrengen ontstaan er lichte kleurnuances die de vloer haar unieke karakter geven. De vloer zorgt voor een warme toevoeging in uw interieur en combineert prachtig met andere basale elementen als hout, beton en staal. Een unieke betonlook gietvloer om van te genieten.

Stone Island - Een troffelvloer op basis van fijn zand verkrijgbaar in een groot scala van natuurlijke kleuren. Door het licht gemêleerde zand is de troffelvloer minder krasgevoelig en zeer onderhoudsvriendelijk. Door meerdere afwerkingen met transparante coatings en lakken, is de troffelvloer bovendien dicht van structuur en daardoor vloeistofdicht, antiallergie en antislip.

 
Bent u geÔnteresseerd geraakt in een DRT gietvloer en wilt u meer weten? Bezoek dan voor meer informatie en inspiratie onze showroom in uit Zutphen .

Special Items - Uw idee verwerkt in de vloer, alles is mogelijk..."the floor is yours". Wat telt is uw idee: een fotoprint verwerkt in de vloer, schilderingen in elke vorm of het idee dat u over een bed van rozen loopt...wij maken uw ideeën tot werkelijkheid met als resultaat een uniek product, uw product.

Bent u geïnteresseerd geraakt in een DRT gietvloer en wilt u meer weten? Bezoek dan voor meer informatie en inspiratie onze showroom of website, u bent van harte welkom!

gietvloeren gietvloer vloeren