Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Plaats rubber dak met dakrubbershop.be

Dakrubbershop.be maakt het mogelijk voor doe-het-zelvers om helemaal zelf hun rubber dak te plaatsen. Bij dakrubbershop.be kan je namelijk een naadloos EPDM membraan uit één stuk bestellen, volledig op maat van jouw dak, met daarbij alle nodige isolatiematerialen, dakdoorvoeren, dakrandprofielen enzovoort. Om er zeker van te zijn dat alles vlot verloopt krijg je er bovendien ook een plaatsings DVD bij, waarin de volledige plaatsing van een rubber dak gedemonstreerd wordt. Een compleet doe-het-zelf pakket op maat van jouw project dus!


Waarom zelf een rubber dak plaatsen?

Een voor de hand liggende reden om zelf je rubber dak te plaatsen, is uiteraard het budget. Als doe-het-zelver kan je immers flink wat geld besparen op plaatsingskosten. Bovendien garandeert dakrubbershop.be materialen aan scherpe tarieven omdat zij rechtstreeks onderhandelen met de fabrikanten. Daarnaast is EPDM dakrubber ook een erg makkelijke dakbedekking om zelf te plaatsen. Het naadloze membraan wordt immers in één stuk op maat van je dak geleverd, en met eenvoudige hulpmiddelen kan dit verlijmd worden aan praktisch iedere ondergrond. Meer weten? Bekijk dan zeker deze pagina en ontdek alle voordelen van EPDM zelfbouw.

 
Dakrubbershop.be maakt het mogelijk voor doe-het-zelvers om helemaal zelf hun rubber dak te plaatsen.

Wie samenwerkt met Dakrubbershop te Sint-niklaas zal al snel zelf aan de slag kunnen gaan om zijn rubber dak te plaatsen. Deze EPDM dakbedekking heeft tal van voordelen.
 

Snelle service en duurzame resultaten

Wie samenwerkt met dakrubbershop.be zal al snel aan de slag kunnen gaan. Alle materialen zijn immers op voorraad en kunnen al na twee werkdagen afgehaald worden in het magazijn te Sint-Niklaas. Wil je de materialen liever laten leveren? Geen probleem: in gans Vlaanderen is het mogelijk om te leveren binnen de tien werkdagen. Bovendien werkt Dak Rubber Shop uitsluitend met professionele dakmaterialen en eerste keuze EPDM dakfolies met ATG-goedkeuring. Een snelle service en duurzame materialen en resultaten: geen wonder dat tal van zelfbouwers kiezen voor dakrubbershop.be!


Darubo's eerste hulp bij doe-het-zelvers

De dakadviseurs van dakrubbershop.be zijn experts in hun vak. Daarom kan je, reeds bij het aanvragen van je offerte, bij hen terecht met al je vragen of twijfels over de opbouw van je dak en de materiaalkeuze. Of heb je tijdens het plaatsen nog vragen? Dan kan je altijd de gratis hulplijn bellen. Indien nodig stuurt dakrubbershop.be zelfs een dakwerker ter plaatse om je te helpen! Wil je hier graag meer over weten, surf dan als de bliksem naar www.dakrubbershop.be. Hier kan je ook jouw gratis offerte aanvragen!


rubber dak EPDM zelf rubber dak plaatsen