Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Schilderwerken Jurgen De Cleir in Aalst

Ben je op zoek naar een vakbekwaam schildersbedrijf of een vakman voor het plaatsen van je vloerbekleding? Dan kan je bij Schilderwerken Jurgen De Cleir uit Aalst terecht.


Met een ruime ervaring achter de hand en door het behalen van diverse vakbekwaamheidsdiploma's kunnen wij je een prachtig eindresultaat garanderen. Bovendien kunnen wij ook uw gyprocwerken, buiten- en binnenhuisafwerking en het plaatsen van muurbekleding verzorgen.

Schilderklaar maken van muren

Eén van onze specialiteiten is het schilderklaar maken van muren door middel van patentvlies, een vlies dat een perfecte ondergrond vormt. Voordeel is dat hierdoor oneffendheden minder voorkomen en dat oude muren perfect restaureerbaar zijn, en dit aan een zeer voordelige prijs!

 
Ben je op zoek naar een vakbekwaam schildersbedrijf of een vakman voor het plaatsen van je vloerbekleding? Dan kan je bij Schilderwerken Jurgen De Cleir uit Aalst terecht.

Naast schilderwerken, gyprocwerken en diverse soorten vloerbekleding, plaatst De Cleir in Aalst ook muurbekleding
 

Niet alleen schilderwerken...

Naast schilderwerken, gyprocwerken en het plaatsen van diverse soorten vloerbekleding, plaatsen we ook muurbekleding, met name behang van het merk Arte. Dit merk behang laat namelijk toe om op een discrete, maar originele wijze een duurzame meerwaarde aan elk interieur te creëren.

Schilderwerken Jurgen De Cleir biedt je een hoge kwaliteit, betaalbare prijzen en een uitstekende garantie en dit voor zowel bedrijven als particulieren. Bovenop een gratis en vrijblijvende offerte krijgt u van ons bovendien gratis vakkundig advies.


schilderwerken vloerbekleding gyprocwerken