Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Behang, gordijnen en verven in Mol

Decoratie Geysen is een familiezaak, gevestigd te Mol, met een goed onderbouwde historiek. Reeds voor de derde generatie op rij biedt Decoratie Geysen haar klanten een ruime waaier aan kleuren, verven, behang en gordijnen. Momenteel wordt Decoratie Geysen bestuurd door de 2 jongste generaties en combineren zij de ervaring van vele jaren met de modernste technieken en producten.

U kan bij Decoratie Geysen terecht voor een totale inrichting, het uitvoeren van schilderwerken of een grondige begeleiding van uw project waarbij u ervoor kiest om zelf de handen uit de mouwen te steken. Onze belangrijkste troef is ongetwijfeld onze jarenlange ervaring die ons nu de middelen biedt om u een zeer uitgebreid aanbod voor te stellen, waarbij het professionele en persoonlijke contact behouden blijft.

 
Reeds voor de derde generatie op rij biedt Decoratie Geysen in Mol haar klanten een ruime waaier aan kleuren, verven, behang en gordijnen.

In de vernieuwde toonzaal te Mol kan u terecht voor een enorme keuze aan behang, gordijnen, verven en binnenzonwering.
 

In de vernieuwde toonzaal te Mol kan u terecht voor een enorme keuze aan gordijnstoffen en behang van de beste en meest uitgesproken collecties. Zo vindt u er onder andere de behang collecties van Arté, Hookedonwalls, Dekens, Casa Deco, enzoverder.

Indien u op zoek bent naar gordijnen of draperiën biedt Decoratie Geysen u een zeer uitgebreid gamma aan stalen in de winkel waartussen u ongetwijfeld uw gedroomde keuze zal vinden. Ook voor binnenzonwering kan u bij Decoratie Geysen terecht, de firma heeft namelijk een uitgebreid aanbod aan jaloeziën, lamellen, paneelgordijnen, optrekgordijnen, rolgordijnen, enzoverder.


Decoratie Geysen beschikt eveneens over een eigen mengmachine die ons in staat stelt onze klanten te voorzien van duizenden beschikbare kleuren. Decoratie Geysen verdeelt de merken Flexa en Sikkens, maar kunnen met de mengmachine ook de kleuren van de merken Flamant, Farrow en Ball maken.

Indien u liever niet zelf de handen uit de mouwen steekt en uw interieurwerken wenst uit te besteden, is Decoratie Geysen uw partner! Ons eigen, hoogopgeleide, team van ervaren schilders en interieurdecorateurs staat tot uw beschikking voor elke opdracht.

 
Bent u op zoek naar gordijnen, verven, binnenzonwering of een partner voor uw schilderwerken? Komt dan zeker langs in onze toonzaal te Mol.

Indien u een opdracht in het vooruitzicht heeft, komt u gerust even langs in onze toonzaal. Wij maken graag even tijd voor u. Wij maken een opmeting en vrijblijvende offerte. Elk project wordt na goedkeuring voorafgegaan door een kleurstudie en grondige adviesronde bij u thuis.

behang gordijnen verven