Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Delta Dore: draadloze comfortica en automatisatie-oplossingen

Sinds 2012 is CCI nv exclusief verdeler van Delta Dore. Deze Franse onderneming, dat sinds 1970 opgericht werd als toeleveringsbedrijf voor elektronica en telecommunicatie, heeft zich vanaf 2004 toegespitst op automatisatie-toepassingen voor de particuliere en professionele markt. In het brede gamma van Delta Dore vind je domotica-oplossingen voor de verwarming, verlichting, besturing van rolluiken/poorten en beveiliging. Hiernaast maakt deze Bretoense fabrikant ook domoticaboxen voor de centrale besturing van alle geïnstalleerde domotica-elementen dankzij mobiele apps, die zelfs voor andere merken/protocolaire codes werken. 


Tydom 3.0. Doorbreek de code.

Met de nieuwe Tydom 3.0 comfortica-box van Delta Dore kan je praktisch alle domotica- en multimedia elementen in jouw huis of kantoor besturen met één enkele applicatie, ongeacht het merk. Concreet betekent dit dat je naast jouw geïntegreerde Delta Dore apparaten zoals verlichting, verwarming, beveiliging, … ook jouw Sonos installatie of digitale televisie kan besturen met de overkoepelende Delta Dore applicatie. Totaalscenario’s zijn vanaf nu ook in een handomdraai gemaakt. De gebruiksvriendelijke mobiele applicatie (gratis te downloaden voor iOS en Android) gebruikt de app-in-app technologie, vergelijkbaar met hoe Sonos o.a. Spotify heeft geïntegreerd. Vraag de gratis brochure aan.

 
In het brede gamma van Delta Dore vind je domotica-oplossingen voor de verwarming, verlichting, besturing van rolluiken/poorten en beveiliging.

domotica domotica-oplossingen domoticaboxen