Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Belgische kwalitatieve keukens op maat

De keuken is niet langer louter een werkplek. Het is ook een ontmoetingsplek waar iedereen graag samenkomt. De kinderen maken er hun huiswerk, er wordt gelezen en naar muziek geluisterd, en gasten mogen er gezellig bij zitten. Dovy geeft je keuken de plaats die zij verdient: een spil in je dagelijkse leven. Dovy maakt keukens om in te leven en om je helemaal in uit te leven.

Kwalitatief en betaalbaar

In de hypermoderne Dovy fabriek te Roeselare wordt alles zelf gemaakt, van ontwerp tot volledige afwerking en plaatsing bij u thuis. Dovy beschikt ook over een eigen granietafdeling.

 
Dovy uit Brugge geeft je keuken de plaats die zij verdient: een spil in je dagelijkse leven.

Iedere detail heeft Dovy keukens zelf in de hand en hierdoor kan Dovy z'n kwaliteitsvisie doordrukken en controleren. Alles zelf doen kost ook minder... net dat maakt uw kwalitatieve Dovy keuken toch betaalbaar.

De belangrijkste basis voor een oerdegelijke keuken, dé fundering van uw keuken, is de sokkel.
 

Oerdegelijk, voor jarenlang kookplezier!

De belangrijkste basis voor een oerdegelijke keuken, dé fundering van uw keuken, is de sokkel. De Dovy sokkel is een aaneenschakeling van verschillende watervaste multiplexplaten, die een stevig geraamte vormen. Het gewicht van heel uw keuken zal dus verdeeld worden over alle platen waaruit deze sokkel bestaat. Bij keukens die gedragen worden door pootjes, komt het volledige gewicht van de keuken terecht op de bodem. Die bodem rust op zijn beurt op slechts enkele pootjes, en loopt dus het risico om op lange termijn door te buigen, met schuinhangende kastdeuren als gevolg.


Afgewerkt met de beste materialen: onverslijtbaar, krasbestendig én heel onderhoudsvriendelijk

Uw Dovy keuken kan tegen een stootje dankzij de verstevigende laminaatlaag die op iedere plank wordt gekleefd. Ook de binnenkant van uw Dovy keuken is bestand tegen vuil en vlekken dankzij de afwerking met glanzend laminaat ipv melamine. Hierdoor is de binnenkant ook goed beschermd tegen bijvoorbeeld veelvuldig in en uit de kast halen van uw potten en pannen.

Altijd open op zondag, ook voor een vrijblijvende offerte!

De Dovy-keukenadviseur zet met plezier uw keukendroom om in een droom van een keuken. Een fotorealistische 3D-tekening maakt het wat makkelijker om een idee te krijgen van het eindresultaat. En als u met ons in zee gaat, dan heeft u 1 aanspreekpunt die uw project mee begeleidt "van boom tot keuken". U betaalt pas bij oplevering, want Dovy vraagt nooit een voorschot, en u geniet bovendien van 10 jaar garantie op de keukenkasten.

 
Uw Dovy keuken kan tegen een stootje dankzij de verstevigende laminaatlaag die op iedere plank wordt gekleefd.

Steeds welkom in onze 14 Dovy-toonzalen, alle info op www.dovy.be. Ontdek ook onze afdeling badkamers en dressings.


keuken keukens keukens op maat