Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Verkoop/plaatsing elektrisch materiaal

E.V.I. Bvba is jaren geleden ontstaan uit een eenmanszaak, die reeds jarenlang actief was in het leveren en plaatsen van elektrisch materiaal en verlichtingsarmaturen.


Vandaag heeft EVI bvba een toonzaal in Tessenderlo van ongeveer ± 250m², een afhaalmagazijn en een vakkundige plaatsingsdienst die werkt als elektricien. De plaatsingsdienst zorgt voor een vakkundige uitvoering, terwijl de binnendienst deskundige uitleg verschaft over het elektrisch materiaal en de mogelijkheden.

E.V.I. bvba werkt met kennis van zaken!

 
EVI uit Tessenderlo is jaren geleden ontstaan uit een eenmanszaak, die reeds jarenlang actief was in het leveren en plaatsen van elektrisch materiaal en verlichtingsarmaturen.

EVI uit Tessenderlo biedt enkele sterke voorwaarden voor de aankoop van elektrisch materiaal. Of U deze dan zelf plaatst of laat plaatsen door het elektricien team doet hier niet ter zake...
 

Elektrisch materiaal

EVI bvba biedt zowel een goede hulp aan zelfplaatsers als een professioneel elektricien team. U kan dus vrij kiezen of U zelf de handen uit de mouwen wil steken en toch een goede service en hulp achter de hand houdt, of dat u het aangekocht elektrisch materiaal door het elektricien team laat plaatsen.

EVI bvba biedt enkele sterke voorwaarden voor de aankoop van elektrisch materiaal. Of U deze dan zelf plaatst of laat plaatsen door het elektricien team doet hier niet ter zake...


Verlichtingsarmaturen

In de toonzaal vindt U de meest uiteenlopende verlichtingsarmaturen, spots voor opbouw of inbouw, diverse merken van schakelmateriaal en zo veel meer... EVI bvba verdeelt een ruim gamma aan merken welke U een kwalitatieve zekerheid bieden met een knipoog naar betaalbaarheid.

U vindt bij EVI bvba zowel verlichtingsarmaturen voor binnen als buiten. Het professioneel team staat U steeds bij met raad en daad om U de juiste keuze te helpen maken.

Alarmsysteem

Ook voor uw alarmsysteem kan u bij EVI bvba terecht. De firma beschikt over diverse anti-inbraak-centrales die geschikt zijn voor zowel een klein tot zeer groot alarmsysteem.

 
In de toonzaal te Tessenderlo vindt u de meest uiteenlopende verlichtingsarmaturen, schakelmateriaal en meer!

Centraal stofzuigsysteem

EVI verdeelt het centraal stofzuigsysteem van DuoVac. Het centraal stofzuigsysteem van DuoVac is wereldvermaard voor hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Zij zijn ontworpen om tientallen jaren probleemloos mee te gaan. Iedere DuoVac-vacuumcleaner wordt grondig getest alvorens de fabriek te verlaten. Indien u op zoek bent naar een krachtig reinigingsapparaat, zuivere lucht en een kraaknette woning, dan bent u met de fluisterstille DuoVac aan het goede adres.


EVI te Tessenderlo verdeelt het centraal stofzuigsysteem van DuoVac. Het centraal stofzuigsysteem van DuoVac is wereldvermaard voor hun kwaliteit en betrouwbaarheid.
 
Met een centraal stofzuigsysteem van DuoVac behoren de volgende narigheden definitief tot het verleden:
  • geen gezeul meer met zware en onhandige machines op de trap
  • geen krassen meer op uw vloer, meubelen of deuren
  • geen problemen meer met geblokkeerde of beschadigde oprolsnoeren
  • geen dure stofzakken meer... geen onaangename geuren meer
  • geen last van rondvliegend stofdeeltjes
  • weinig tot geen geluid meer in de woning
  • alleen een geruisloze en zachte DuoVac-slang, die u volgt van kamer tot kamer!

Verder kan u bij EVI bvba ook terecht voor:

  • Videofonie & parlefonie
  • Houten speelgoed
  • Domotica

elektrisch materiaal elektricien verlichtingsarmaturen