Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Easy Window bvba

Weg naar Zwartberg 111/1, 3660 Opglabbeek
089/65 96 76
089/89 50 25 64
0496/30 66 71
 

Ramen en deuren in pvc of aluminium

Sinds 2000 kunt u bij Easy-Window bvba terecht voor de aankoop en plaatsing van ramen en deuren in pvc of aluminium, rolluiken, zonweringen en sectionale poorten. We zijn actief in België en Nederland en hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in totaalrenovaties. We hebben dan ook vele goede referenties in deze regio.

Onze grootste troeven zijn onze stiptheid en professionaliteit. Alle werken worden nauwkeurig uitgevoerd en afgewerkt tot tevredenheid van de klant.

 
Sinds 2000 kunt u bij Easy-Window in Opglabbeek terecht voor de aankoop en plaatsing van ramen en deuren in pvc of aluminium, rolluiken, zonwering en sectionale poorten.

We plaatsen niet enkel uw ramen en deuren, maar zorgen ook voor de binnenafwerking, plaatsing van vensterbanken ... In onze toonzaal in Opglabbeek kunt u het uitgebreide aanbod aan producten bekijken. Onze ervaren medewerkers staan steeds voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u de nodige informatie te geven.

We plaatsen niet enkel uw ramen en deuren, maar zorgen ook voor de binnenafwerking.
 

Aanbod

  • Ramen en deuren in aluminium of pvc
  • Rolluiken en zonweringen
  • Sectionale poorten
  • Beglazing
  • Deurpanelen

Wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact op per telefoon! We komen dan bij u langs om de nodige details te bespreken en nodigen u ook graag uit in onze toonzaal om de verschillende modellen te bekijken. Ook kan er steeds een gratis en vrijblijvende prijsofferte opgesteld worden.


ramen en deuren ramen deuren