Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Eelen bvba

Turnhoutsebaan 106, 2460 Kasterlee
014/85 03 09
014/85 32 86
0477/23 02 30
 

Gereedschap en bouwmachines Eelen bvba

Wie ooit al een woning heeft gebouwd of gerenoveerd, kan niet ontkennen dat hier heel wat werk bij komt kijken. Om alles tot een goed einde te brengen zijn de juiste gereedschappen daarenboven een echte noodzaak, zowel voor de professional als voor de doe-het-zelver. Bent u daarom nog op zoek naar de geschikte gereedschappen en/of professionele bouwmachines, ga dan zeker eens langs bij Eelen bvba uit Kasterlee (provincie Antwerpen).


Ruim assortiment en piekfijne service

Eelen bvba biedt professionele machines, gereedschappen en kleine handgereedschappen voor zowel de doe-het-zelver als de vakman. Service is bovendien onze grootste troef. Wij bieden namelijk een degelijke begeleiding bij de keuze van de juiste materialen, ook wat betreft de prijs/kwaliteitverhouding. De levering gebeurt steeds aan huis en voor eventuele problemen achteraf beschikken we over een eigen herstellingsdienst. U kan dus altijd rekenen op een snelle en piekfijne service!

Altijd mee met de nieuwste trends

De sector van bouwmachines en gereedschappen evolueert constant. Daarom volgen we bij Eelen bvba de nieuwste trends inzake bouwgereedschap en bouwmachines altijd stipt op. Hierdoor kunnen wij ons gamma, zowel voor verkoop als verhuur, regelmatig uitbreiden zónder de service van de producten en leveringen uit het oog te verliezen. Een omvangrijk gamma, dat altijd up-to-date is, gecombineerd met een perfecte service: daarvoor moet u bij Eelen bvba zijn!

 
Bent u daarom nog op zoek naar de geschikte gereedschappen en/of professionele bouwmachines, ga dan zeker eens langs bij Eelen bvba uit Kasterlee (provincie Antwerpen).

Verkoop en verhuur van gereedschap en bouwmachines

Bij Eelen bvba kan u terecht voor de verkoop van gereedschappen en bouwmachines, maar we zijn tevens een verhuurbedrijf. Zo verhuren we materialen en machines voor het bouwen of verbouwen van uw woning, maar bijvoorbeld ook wielladers of Avant knikladers. Bent u dus op zoek naar de geschikte materialen voor uw project, kom dan zeker eens langs in onze winkel in Kasterlee (Antwerpen)! Zowel voor de professional als voor de doe-het-zelver staan wij altijd kaar met raad en daad.


bouwmachines gereedschappen gereedschap