Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Elo-Mix

Tiensesteenweg 80, 3211 Binkom
016/63 42 37
016/63 42 37
0497/46 91 47
 

Verlichting en elektriciteitsmateriaal

Elo-Mix uit Binkom (nabij Leuven in Vlaams-Brabant) is gespecialiseerd in de verkoop en plaatsing van led verlichting. Onze led verlichting is van het nieuwe hoogwaardige merk Dilito. In onze toonzaal kan u zelf komen kijken wat we aanbieden en wat we kunnen! We beschikken over een demokast waar u zelf kan zien wat de mogelijkheden zijn naar led verlichting toe. U kan onze toonzaal altijd vrijblijvend komen bezichtingen. Wij aanvaarden trouwens ook ECO-cheques!


U kan bij ons terecht voor verscheidene dingen:
  • parlofonie en videofonie
  • stopcontacten, schakelaars, kabels, bewegingsdetectoren
  • verschillende mogelijkheden voor led verlichting
  • het op maat maken van armaturen
  • led vervangingslampen als hoofdverlichting
 
Elo-Mix uit Lubbeek (nabij Leuven in Vlaams-Brabant) is gespecialiseerd in de verkoop en plaatsing van led verlichting.

Elektricien

Buiten de verkoop van elektriciteitsmateriaal en verlichting staan wij als professioneel elektricien ook in voor elektriciteitswerken in nieuwbouw, renovatie en herstellingen. Voor meer informatie kan u ons telefonisch bereiken. Ook bieden wij u een lichtstudie aan huis aan, dit is volledig vrijblijvend, zo kunnen wij u meer informatie geven over hoe u kunt besparen op uw verlichting en toch voldoende licht te hebben zoals u wenst.

Elektriciteitsmateriaal

Wij hebben in ons magazijn in Binkom een ruime stock aan elektriciteitsmateriaal: van kabels en flex, schakelaars, stopcontacten tot armaturen, ... . Deze zijn tevens ook te bestellen, en zijn 1 à 2 dagen later ter plaatsen in de winkel. Bij ons kan u ook terecht voor de verkoop en de verhuring van werfkasten, voor meer informatie en onze prijzen kan u bij ons terecht.


verlichting elektriciteitsmateriaal led verlichting