Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Eternit nv

Kuiermansstraat 1, 1880 Kapelle-op-den-Bos
015/71 71 71
015/71 71 79
 

Leider in daken, gevels en wanden

Eternit is niet voor niks de Belgische marktleider op gebied van dakbedekking en gevelbekleding. Ons productengamma is immers erg uitgebreid en biedt oplossingen voor de meest uiteenlopende projecten. Daarenboven is respect voor het milieu een constante bij het uitvoeren van onze activiteiten en werken wij enkel met de meest kwalitatieve, duurzame producten. Zowel voor renovatie als nieuwbouw, op de residentiële en niet-residentiële markt, bent u bij Eternit aan het goede adres!


Eternit is niet voor niks de Belgische marktleider op gebied van dakbedekking en gevelbekleding.
 
Naast dakbedekking bieden wij u ook een uitgebreid gamma aan duurzame en milieuvriendelijke materialen voor gevelbekleding.

Dakbedekking voor hellende daken

Bent u nog op zoek naar de ideale dakbedekking voor uw nieuwbouw- of renovatieproject, dan vindt u in het uitvoerige gamma van Eternit zeker iets naar uw smaak. Wij beschikken namelijk over het grootste aanbod op de markt voor hellende daken. Van leien en betonpannen tot kleidakpannen en onderdaken: bij Eternit vindt u het allemaal. Daarenboven bieden wij eveneens specifieke oplossingen voor groendaken en zonnedaken.

Gevelbekleding naar ieders wens

Naast dakbedekking bieden wij u ook een uitgebreid gamma aan duurzame en milieuvriendelijke materialen voor gevelbekleding. Zo hebben wij de ideale oplossingen voor zowel moderne als meer klassieke gebouwen, en dit zowel voor residentiële als niet-residentiële projecten. Zoekt u bijvoorbeeld gevelleien, gevelbekleding in vezelcement, keramische geveltegels of nog iets anders? Neem dan snel eens een kijkje in het aanbod van Eternit.


Bent u nog op zoek naar de ideale dakbedekking voor uw nieuwbouw- of renovatieproject, dan vindt u in het uitvoerige gamma van Eternit zeker iets naar uw smaak.
 
Zoekt u bijvoorbeeld gevelleien, gevelbekleding in vezelcement, keramische geveltegels of nog iets anders? Neem dan snel eens een kijkje in het aanbod van Eternit.

Eternit brengt elk project tot een goed einde

Hoewel Eternit zich vooral richt op gevelbekleding en dakbedekking kunt u bij ons eveneens terecht voor bouw- en golfplaten, die in de meest uiteenlopende projecten kunnen worden toegepast. Wilt u graag kennismaken met ons uitgebreide aanbod, kijkt u dan gerust even op onze website. Daarenboven hebben wij verschillende verdelers over heel België én in het buitenland, zodat u er zeker eentje zult vinden in uw buurt. Voor eender welke oplossingen voor uw dak, gevel en wanden moet u bij Eternit zijn!


Dakbedekking Gevelbekleding Daken