Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Fons Vloebergs bvba

Tramweglei 61-63, 2500 Lier
03/290 50 32
03/293 87 80
0473/44 04 13
 

Buitenzonwering in Lier en omstreken

Met meer dan 25 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van buitenzonwering, kan Fons Vloebergs uit Lier u bijstaan met een verregaande productkennis. Het gamma buitenzonwering van Fons Vloebergs reikt van zonnetenten, screens, verandazonwering en uitvalschermen tot markiezen en zelfs parasols. Daarnaast kan u bij Fons Vloebergs terecht voor het vervangen van doeken, reparaties van buitenzonwering en het automatiseren van bestaande zonweringssystemen.


Met meer dan 25 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van buitenzonwering, kan Fons Vloebergs uit Lier u bijstaan met een verregaande productkennis.
 
Het gamma buitenzonwering van Fons Vloebergs te Lier reikt van zonnetenten, screens, verandazonwering en uitvalschermen tot markiezen en zelfs parasols.

Naast buitenzonwering biedt Fons Vloebergs ook een breed gamma binnenzonwering, rolluiken, rolhekken en vliegenramen en -deuren. Ook ramen en deuren in pvc en aluminium van de merken Wymar en Reynaers werden onlangs in het gamma opgenomen. Maak gerust een afspraak voor een geheel vrijblijvende en gratis offerte. Fons Vloebergs komt met de nodige stalen en info graag aan huis wanneer het u past. Of indien u de producten uit ons gamma graag op ware grootte wilt bekijken, bent u ook welkom in onze toonzaal te Lier.


buitenzonwering zonnetenten screens