Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Frako, maatwerk voor heel uw interieur

Het interieur van een woning is als het ware een open boek. De manier waarop een huis wordt ingericht weerspiegelt namelijk het karakter van de bewoners. Het spreekt dan ook voor zich dat u uw individuele wensen, persoonlijke stijl en smaak volledig wilt doortrekken naar uw interieur. Bij Frako te Weelde beseffen we dit als geen ander. Onze keukens, badkamermeubelen en kasten worden dan ook stuk voor stuk op maat gemaakt, zodat u steeds kan rekenen op een unieke realisatie.


Maatwerk in diverse stijlen

Frako is de geknipte partner voor allerlei maatwerk in uw woonst. Zo ontwerpen en realiseren wij eigenzinnige keukens op maat van de klant, en dit in de meest diverse stijlen.

Daarenboven bieden wij u onbeperkte mogelijkheden voor uw badkamermeubel. In verschillende vormen en met diverse accenten, lijnen en kleuren, combinaties en contrasten, volledig aangepast aan uw wensen.

Tot slot kunt u eveneens bij ons terecht voor dressoirs, wandkasten, slaapkamermeubelen, ...

 
Frako in Ravels is de geknipte partner voor allerlei maatwerk in uw woonst. Zo ontwerpen en realiseren wij eigenzinnige keukens op maat van de klant, en dit in de meest diverse stijlen.

De eigen productie van maatwerk

Uiteraard is het erg belangrijk dat uw keuken, badkamermeubel of maatkast volledig voldoet aan al uw wensen en behoeften. Daarom ontwerpt en fabriceert Frako al zijn maatwerk zelf, waardoor we zoveel kunnen variëren en aanpassen als nodig is.

Een vlotte combinatie van vakmanschap en spitstechnologie zorgt ervoor dat dit alles mogelijk wordt gemaakt. Bij Frako heeft u dus een enorme keuze uit kleuren en vormen, en bent u eveneens 100% zeker van eenvormigheid in kleur en afwerking.

 
Frako uit Ravels (Antwerpen) is een bedrijf met een duidelijke visie. Of het nu gaat om keukens, badkamermeubelen of andere kasten: enkel maatwerk kan de sfeer van de bewoners uitademen.

Maatwerk in provincie Antwerpen

Frako uit Weelde (Antwerpen) is een bedrijf met een duidelijke visie. Of het nu gaat om keukens, badkamermeubelen of andere kasten: enkel maatwerk kan de sfeer van de bewoners uitademen. Daarom staat er steeds een ontwerpteam klaar om naar al uw noden te luisteren en alles volledig af te stellen op uw wensen.Vervolgens kunt u rekenen op ervaren meubelmakers en schrijnwerkers die uw maatwerk tot in de details afwerken. Aarzel daarom niet en neem vandaag nog contact op met Frako!


maatwerk interieur keukens