Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

GT-Foam: experts in isolatie

Een slecht geïsoleerde woning kan heel veel kosten met zich meebrengen - zeker wat betreft het energiefactuur. Warmtelekken zorgen ervoor dat de warmte uit je woning ontsnapt waardoor de verwarming veel meer energie verbruikt dan eigenlijk nodig is. Wil je graag energie besparen en bovendien ook nog eens comfortabeler wonen, dan is het nodig om je huis slim te isoleren. Deskundig aangebrachte isolatie maakt namelijk volledig komaf met warmtelekken. Wil je je woning laten isoleren door een expert? Maak dan kennis met GT-Foam uit Ravels.


Isolatie experts door de jaren heen

In het begin van GT-Foam werkten we uitsluitend met PUR-isolatie. Dit gebruikten we voor het isoleren van daken, (zolder)vloeren, kruipruimtes en spouwmuren. Gaandeweg hebben we dit assortiment aan isolatie uitgebreid en de dag van vandaag werken we zowel met PUR als met inblaaswol en EPS-parels. Al deze materialen hebben hun specifieke eigenschappen en zorgen op hun manier voor een perfecte isolatie. Onze grootste expertise ligt in het isoleren van spouwmuren, maar ook voor alle andere isolatiebehoeften ben je bij ons aan het juiste adres. Van de vloer tot het dak: wij zijn echte experts in isoleren!

 
Wil je je woning laten isoleren door een isolatie expert? Maak dan kennis met GT-Foam uit Ravels.

Isoleren met GT-Foam… Daarom!

GT-Foam kijkt terug op heel wat jaren van ervaring in de sector, en dit is een absolute meerwaarde voor ons werk. Het plaatsen van isolatie is namelijk echt specialistenwerk. Indien de plaatsing niet goed wordt uitgevoerd heeft dit tal van nadelige gevolgen voor je woning, zoals condensatie en koudebruggen. Bij GT-Foam kan je er echter op rekenen dat alle isolatie tot in de puntjes perfect wordt aangebracht. Daarenboven gaan we continu op zoek naar nieuwe technieken en zorgen we ervoor dat onze mensen regelmatig worden bijgeschoold. Zo zijn we altijd bij met de nieuwste methodes inzake isolatie en staan we steeds voor je klaar met de meest moderne apparatuur.

 
Vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie enzovoort: GT-Foam uit Ravels (Antwerpen) zorgt ervoor dat alles naadloos wordt aangebracht.

GT-Foam, jouw isolatie expert in provincie Antwerpen

Vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie enzovoort: GT-Foam uit Ravels (Antwerpen) zorgt ervoor dat alles naadloos wordt aangebracht. Surf zeker ook naar onze website om enkele realisaties te bekijken en om te ontdekken wat onze klanten over ons vertellen. Hier kan je ook meer lezen over de verschillende soorten isolatie waar wij mee werken. Energie besparen en je comfort verhogen? Dat doe je door je woning te laten isoleren door een expert. En zulke isolatie experts, die vind je bij GT-Foam!


isolatie isoleren PUR-isolatie