Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Bouwmaterialen met advies bij Gedimat

Wie op zoek is naar bouwmaterialen en professioneel advies is aan het juiste adres bij Gedimat. Gedimat vormt namelijk een netwerk van handelaars in bouwmaterialen die voor u klaarstaan met professionele raad. Bovendien eist Gedimat van zijn leveranciers steeds de hoogste kwaliteit en moeten al onze bouwproducten voldoen aan de strengste Belgische normen, als symbool van onze waarborg. Of u nu aannemer, doe-het-zelver of particulier bent: bij Gedimat kunt u kwalitatieve bouwmaterialen kopen én laten leveren aan scherpe prijzen!


Wie op zoek is naar bouwmaterialen en professioneel advies is aan het juiste adres bij Gedimat in Evergem.
 

Alles voor isolatie en ventilatie

Door de energieprestatienormen en de alsmaar stijgende energieprijzen was een doorgedreven woningisolatie nog nooit zo belangrijk. Het kopen van degelijke isolatie is dan ook zonder twijfel de beste investering die u kan doen voor uw woning! Door onze huizen goed te isoleren wordt echter ook ventilatie een onmisbaar onderdeel, om verse lucht binnen te laten en vochtige lucht af te voeren naar buiten. Daarom vindt u bij Gedimat een ruim assortiment thermische en akoestische isolatie, maar ook verschillende ventilatiesystemen.


Diverse soorten bouwgereedschap

Naast isolatie en ventilatie vindt u bij Gedimat eveneens allerlei bouwgereedschap. Bij het selecteren van ons gamma hanteren wij steevast de normen "gebruiksgemak" en "degelijkheid". Werken met degelijk gereedschap maakt elke klus immers heel wat aangenamer en makkelijker, en resulteert bovendien in een mooier resultaat. Bij Gedimat vindt u alle bouwgereedschap voor metsers, vloerders, voegers, stukadoors, enzovoort.

Bouwmaterialen van A tot Z

Het ruime aanbod van Gedimat bevat diverse bouwmaterialen om uw bouw- of renovatieproject tot een goed einde te brengen. Naast isolatie, ventilatie en bouwgereedschap bieden wij eveneens:


  • Cement, granulaten en mortel
  • Beton- en metaalproducten
  • Snelbouw en gevels
  • Hout
  • Dakmaterialen
  • Afwatering en waterkering
  • Afwerkingsmaterialen
  • Vloeren en wanden
  • Terras, bestrating en tuin
 
Naast isolatie en ventilatie vindt u bij Gedimat in Evergem eveneens allerlei bouwgereedschap.

Ontdek het assortiment van Gedimat

Wilt u graag meer weten over het ruime aanbod bouwmaterialen van Gedimat of wilt u vrijblijvend een prijsofferte aanvragen? Dan kan u een kijkje nemen op onze website. Bovendien kan u ook altijd een van onze toonzalen bezoeken; een overzicht van onze winkels vindt u op deze pagina. Bent u dus op zoek naar bouwgereedschap, dakmaterialen, isolatie, ventilatie, enzovoort? Dan staan de vakmensen van Gedimat steeds voor u klaar!


bouwmaterialen isolatie bouwgereedschap