Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Geert Vervloessem

Herentalsesteenweg 68 A, 2220 Heist-op-den-Berg
015/25 70 47
0473/41 03 85
 

Tuinarchitect Geert Vervloessem

Geert Vervloessem is als gegradueerde in de landschaps- en tuinbouw (= tuinarchitect) en na 2 jaar werken in de sector opgestart als een éénmansbedrijf dat ondertussen reeds 15 jaar actief is in de sector. In de eerste plaats werkte Geert Vervloessem als tuinarchitect waarbij voornamelijk studie en en het ontwerpen van de tuin de hoofdzaken waren. Gaandeweg, vooral op vraag van klanten, werd tuinaanleg en tuinonderhoud bij in het dienstengamma opgenomen.

 
In de eerste plaats werkte Geert Vervloessem in Heist-op-den-Berg als tuinarchitect waarbij voornamelijk studie en en het ontwerpen van de tuin de hoofdzaken waren. Gaandeweg, vooral op vraag van klanten, werd tuinaanleg en tuinonderhoud bij in het d

Tuinarchitect Geert Vervloessem is vooral gespecialiseerd in particulieren, die zelf een handje (of meerdere) willen toesteken, volledig uitgegeven werken, alsook bedrijfsterreinen. Tuinarchitect Geert Vervloessem tekent al jaren op freelance basis voor enkele aannemers in klinkerwerken en heeft hiermee een uitstekende band opgebouwd zodanig dat elk werk van beregening, klinkerwerken, elektriciteitswerken, metselwerk, vijvers, zwembaden, ... kan worden uitgevoerd. De beplanting en het tuinonderhoud neemt Geert Vervloessem zelf voor zijn rekening.

Het ontwerp van de tuin kan bij Geert Vervloessem in Heist-op-den-Berg gebeuren met volledig beplantingsplan, met of zonder tuinaanleg en tuinonderhoud.
 

De tuin ontwerpen en het beplantingsplan...

Een eerste bezoek is altijd vrijblijvend. Dit houdt in: kennismaking met de klant, het terrein, reeds verwezenlijkte projecten alsook het programma van de klant. Aan de hand van deze gegevens wordt er een prijsofferte gemaakt voor het beplantingsplan. Na akkoord wordt er een voorontwerp gemaakt dat samen met de klant wordt besproken en dat bij de klant blijft om er eventuele aanpassingen of veranderingen op aan te tekenen

Wanneer het voorontwerp op punt staat, wordt er gepraat over de mogelijke beplanting (nieuwe en/of bestaande), hier wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de klant. Zo ontstaat het beplantingsplan met bijhorende beplantingslijst en het matenplan met de nodige afstandsmaten en de nodige hoogtes met bijhorende materialenlijst zodanig dat hierop de nodige prijsoffertes voor de tuinaanleg kunnen opgemaakt worden.


Mogelijke formules:

  • een volledig beplantingsplan (zonder of met bestek)
  • een volledig beplantingsplan met tuinaanleg
  • een volledig beplantingsplan met tuinaanleg en tuinonderhoud

Wat stijl betreft, is niets uitgesloten: van strak, modern tot los, gebogen; van klassiek, landelijk tot hedendaags; van privétuin tot parking of speelterrein,... alles is mogelijk.

 
Wenst u een beplantingsplan? Doe dan beroep op tuinarchitect Geert Vervloessem in Heist-op-den-Berg.

De tuin ontwerpen en het beplantingsplan vormen de basis van tuinaanleg.
 

Elk gebouw vraagt uiteindelijk zijn tuin

Na jaren van zelfstudie en experimenteren kan tuinarchitect Geert Vervloessem steunen op een uitgebreide plantenkennis, bvb. bolgewassen in combinatie met rozen, vaste planten, extra accenten door gebruik van exoten, éénjarigen,... Beplanting kan de lijnvoering in uw tuin versterken (bvb in moderne tuinen) of ze kunnen bepaalde lijnen verzachten (bvb in romantische tuinen).

Daarom is beplanting zeker zo belangrijk als de lijnvoering in uw tuin, rekening houdend met hun eisen en hun onderhoud natuurlijk.


beplantingsplan tuinarchitect tuin