Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Kwalitatief glas door Glaswerken Vanheertum

Een mooi afgewerkt raam of een goedgeplaatste glaswand kan wonderen doen voor je interieur. Bij Glaswerken Vanheertum uit Turnhout kan je terecht voor alle soorten glaswerk met de focus op esthetiek én kwaliteit. Met meer dan 30 jaar ervaring staan zij voor je klaar met de nodige know-how. Ze zijn gespecialiseerd in grote glasprojecten en appartementsgebouwen, maar helpen ook graag met een nieuwbouw- of renovatieproject.

Vlekkeloze service in glaswerken

Vanheertum werkt samen met een eigen team van technici en getrainde plaatsers om een vlekkeloze service te kunnen garanderen. Je kan bij hen terecht voor hoogrendementsglas, renovatie, spatwanden, wanden en deuren, badkamer, balustrades, interieurglas, spiegels vloeren en trappen. Ze zijn actief in heel België en vooral in de provincies Limburg en Antwerpen

Specialist in renovatie van glas

Wie een woning heeft met enkel glas of verouderd dubbel glas, kan dit bij Glaswerken Vanheertum laten vervangen door hoogrendementsglas. Zelfs een renovatie van enkel naar super isolerende beglazing is mogelijk in zowel houten, PVC, aluminium of stalen ramen.

Kwaliteit op maat

Spiegels op maat snijden en slijpen gebeurt in hun eigen fabriek in Turnhout. De spiegels kunnen voorzien worden van geslepen randen, gaten of randuitsparingen. Ook kwalitatieve glazen wanden worden in hun fabriek vervaardigd. Deze kunnen niet alleen handig zijn in de keuken of badkamer, maar ook op kantoor en in winkels. De plaatsingsdienst komt steeds zorgvuldig alle afmetingen opnemen en bespreekt samen met de klant de nodige details over het product.

Afwerking naar keuze

Het juiste glas geeft een grote meerwaarde aan je woning, maar ook de afwerking is belangrijk. Glaswerken Vanheertum heeft een breed gamma aan afwerkingen. Indien je bijvoorbeeld gaat voor glazen douche- of badwanden, dan kan je kiezen tussen verschillende soorten gelakt glas. Ook voor glazen vloeren of ballustrades zijn er meerdere opties beschikbaar. Heb je liever een glazen deur of wand? Helder, extra helder, gezuurd of getint glas met een digitale opdruk of gekleurde folie? Het kan allemaal. Benieuwd geworden? Neem dan nu contact op met Glaswerken Vanheertum!


glas glaswerken hoogrendementsglas