Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Goossens bvba

Vijverstraat 36, 2460 Kasterlee
014/88 10 51
014/88 10 61
0475/27 85 53
 

Montagebedrijf Goossens in Kasterlee

Sectionaalpoorten

Montagebedrjif Goossens is een gespecialiseerd plaatser van alle grote merken sectionaalpoorten. Door de jarenlange ervaring plaatst Montagebedrijf Goossens alle sectionaalpoorten op korte tijd met de beste kwalitatieve zorg. Montagebedrijf Goossens biedt u een uitgebreid gamma aan mogelijkheden binnen het assortiment sectionaalpoorten van verscheidene fabrikanten. Voor meer info of mogelijkheden nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek!

 
Montagebedrjif Goossens te Kasterlee is een gespecialiseerd plaatser van alle grote merken sectionaalpoorten.

Kantelpoorten

Montagebedrijf Goossens plaatst naast sectionaalpoorten ook kantelpoorten van diverse fabrikanten! Tevens in een uitgebreide waaier van mogelijkheden en kleuren biedt Montagebedrijf Goossens u de beste service!


Montagebedrijf Goossens uit Kasterlee biedt naast de originele sectionaalpoorten en kantelpoorten ook automatisatie systemen voor alle soorten garagepoorten en hekken.
 

Automatisatie van garagepoorten en hekken

Montagebedrijf Goossens biedt naast de originele sectionaalpoorten en kantelpoorten ook automatisatie systemen voor alle soorten garagepoorten en hekken. Naast de standaardmogelijkheden biedt Montagebedrijf Goossens ook hier het uitgebreide Hörmann gamma aan mogelijkheden. U kan de poort steeds openen met handpanelen of zendertjes die u handig kan meenemen. Aan u de keuze!

Binnenzonwering en buitenzonnewering

Montagebedrijf Goossens is de aangewezen firma voor het plaatsen van al uw binnenzonwering en buitenzonwering.


Ook hier biedt Montagebedrijf Goossens een ruime keuze aan mogelijkheden voor zowel binnen- als buitenshuis!

Enkele mogelijkheden:

  • Rolgordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Horizontale jaloezieën
  • Plisségordijnen
  • Verticale reepgordijnen
 
Montagebedrijf Goossens in Kasterlee is de aangewezen firma voor het plaatsen van al uw binnenzonwering en buitenzonwering.

sectionaalpoorten kantelpoorten automatisatie garagepoorten