Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Samen op zoek naar uw droomramen

U kiest voor HAS ramen? Dat is een verstandige en veilige keuze! Verstandig omdat u als klant nooit in de kou blijft staan, en veilig omdat uw ramen steeds uitgerust zijn met inbraakwerende technieken die eventueel ongewenst bezoek bij u thuis wel heel erg moeilijk zullen maken. Daarenboven zijn uw ramen ook steeds perfect geïsoleerd om u een optimaal wooncomfort te garanderen. Welke woondromen u ook hebt, ze worden werkelijkheid.


U kiest voor ramen van HAS in Geel? Dat is een verstandige en veilige keuze!

De juiste deuren voor elke toepassing

Uw voordeur is uw visitekaartje én de waarde van uw woning wordt grotendeels bepaald hoe aantrekkelijk uw voorgevel is. U bent op zoek naar een buitendeur of een voordeur in een specifieke look, een schuifdeur om uw leefruimte letterlijk één te laten worden met de natuur, of een garagedeur om van uw gevel een mooi staaltje vakwerk te maken? Van klassiek tot modern, voor ieder wat wils. U kan van uw deur een echt pareltje maken door deze te verfraaien met één van onze stijlvolle deurgrepen.

Zoekt u een garagepoort die perfect aansluit bij de stijl van uw woning?

Een garagepoort vormt vaak de toegang tot uw huis. Bent u op zoek naar een garagepoort die perfect aansluit bij de stijl van uw woning? U vindt gegarandeerd de gepaste oplossing zowel voor nieuwbouw als renovatie. U kan kiezen uit een ruim assortiment: sectionaalpoorten, kantelpoorten, dubbel opendraaiende deuren en rolpoorten. Al deze poorten zijn voorzien van een motor en afstandsbediening maar kunnen indien gewenst manueel bediend worden.

De veranda van uw dromen

Bent u op zoek naar een mooie en functionele veranda die perfect past bij uw woning? Een klassieke veranda of net een exclusief exemplaar? Alles behoort tot de mogelijkheden. Door de allernieuwste tendensen op de voet te volgen is er een ruim aanbod van de meest prachtige aluminium veranda’s.


Waarom kiezen voor HAS ramen en deuren te Geel?

HAS Dé sleutel naar comfort, veiligheid en energiebesparing.

U kiest uit een ruim assortiment van hout, pvc of aluminium ramen, deuren, poorten en veranda’s zowel voor nieuwbouw als renovatie. Het is onze missie om te streven naar een duurzame manier van samenleven door de klimaatverandering aan te pakken en zonder enig compromis u geld te laten verdienen door energiebesparende, duurzame en veilige ramen en deuren aan te reiken. Onze visie is om u kwaliteit af te leveren en te plaatsen volgens de hoogste normen. Onze bedrijfswaarden zijn de hoofdspelregels én de drijvende kracht achter al onze gedragingen en acties. Waarden zoals ethiek, professionaliteit, snelheid en efficiëntie dragen we dan ook hoog in het vaandel. Bij HAS staat u als klant centraal, wij gaan doelgericht te werk en denken actief met u mee. Samen maken wij uw dromen waar! Wil u graag meer weten, surf dan zeker naar onze website en ontdek alles over onze producten of vraag vrijblijvend een offerte aan via mail info@has.be.


ramen deuren ramen en deuren