Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Helico bvba

Kruineikestraat 113, 3150 Haacht
016/60 22 41
016/60 27 31
0475/45 21 77
 

Een carport, lichtstraat,... op maat

"Licht in al zijn emoties", dat is waar Helico uit Haacht al verschillende decennia in gespecialiseerd is. Ben je op zoek naar een carport, een lichtkoepel, een lichtstraat, of andere daglichtoplossingen? Dan zorgt Helico voor een oplossing op maat of kan je kiezen uit ons assortiment standaardmodellen. Bovendien verzorgen wij zelf de fabricatie en de plaatsing, zodat een perfecte afwerking en hoogstaande kwaliteit een absolute garantie zijn.


Ben je op zoek naar een carport, een lichtkoepel, een lichtstraat, of andere daglichtoplossingen? Dan zorgt Helico uit Haacht voor een oplossing op maat.
 
Naast carports en lichtstraten biedt Helico te Haacht nog tal van andere daglichtoplossingen.

De carport: een plekje onder de zon... en de regen!

Elke Helico carport wordt op maat gemaakt in onze eigen ateliers en wordt ter plaatse bij de klant gemonteerd door gespecialiseerde monteurs. Dankzij de talloze mogelijkheden wat betreft vormen, afmetingen en profielkleuren vind je bij Helico sowieso een carport die volledig aansluit bij de stijl van je woning. Wil je bijvoorbeeld een carport met een lichtdoorlatend dak? Of eentje met een isolerend dak? Met een Helico carport is alles mogelijk!


Dankzij de talloze mogelijkheden wat betreft vormen, afmetingen en profielkleuren vind je bij Helico te Haacht sowieso een carport die volledig aansluit bij de stijl van je woning. Wil je bijvoorbeeld een carport met een lichtdoorlatend dak?
 

Een lichtstraat zorgt voor licht in de duisternis

Licht is zonder twijfel een van de belangrijkste eisen in een moderne woning. Om je woonst te laten baden in natuurlijk licht, doet een lichtstraat van Helico wonderen. Deze zorgt er namelijk op een vernuftige manier voor dat zonlicht zijn weg naar binnen kan vinden. Je zal versteld staan van de meerwaarde die een Helico lichtstraat voor je huis betekent!

Ontdek ook onze rondola's, speelplaatsoverkappingen, en nog veel meer

Naast carports en lichtstraten biedt Helico nog tal van andere daglichtoplossingen. Zo zijn er onze rondola's die als het ware een brug vormen tussen je woning en je tuin.


Op die manier creëer je een aangenaam plekje om buiten te vertoeven, beschermd tegen weer en wind. Voorts maken wij ook speelplaatsoverkappingen, inkomgehelen voor bedrijven, fietsenstallingen, enzovoort.

Helico's expertise in daglichtoplossingen

Wil je meer weten over de daglichtoplossingen van Helico (Vlaams-Brabant), aarzel dan niet om ons te contacteren! Dit kan op het nummer 016/60.22.41. Neem ook zeker een kijkje op onze website. Hier kan je rechtstreeks een offerte aanvragen en vind je eveneens foto's van onze realisaties; stuk voor stuk het bewijs van onze expertise in daglichtoplossingen!


carport lichtstraat daglichtoplossingen