Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Poorten voor woning en industrie

Hörmann Belgium is een begrip op vlak van poorten en aandrijvingen voor woningen en de industrie. De Hörmann-groep is een expanderende onderneming op de bouwelementenmarkt met internationale uitstraling. In 14 hooggespecialiseerde fabrieken worden poorten, deuren, kozijnen en aandrijvingen vervaardigd.

Een uitgebreid netwerk van 50 eigen verkoopvestigingen en talrijke handelspartners in meer dan 30 landen garandeert een optimale klantgerichtheid. Hörmann is bekend geworden door zijn garagepoorten, maar het productengamma is veel omvangrijker. Het omvat ook aandrijvingen voor inrithekken, veiligheidsdeuren, roestvrijstalen en aluminium voordeuren incl. luifels alsook carports, ...


Hörmann Belgium  is een begrip op poorten, deuren, kozijnen, carports en garagepoorten.
 
Een andere belangrijke productgroep zijn de deuren, kozijnen, garagepoorten en veiligheidsdeuren.

Een andere belangrijke productgroep zijn de industriepoorten zoals sectionaalpoorten, rolluiken, vouwpoorten, en snelloopdeuren incl. de op deze poorttypes afgestemde aandrijvingen en besturingen. Voor los- en laadplaatsen in de logistieke sector levert Hörmann eveneens een volledige uitrusting, bestaande uit dockshelters, docklevellers en voorzetsluizen.

De Belgische verkooporganisatie, Hörmann Belgium, gevestigd te Tongeren, werd in 1978 opgericht. De verkoop van woningbouwproducten gebeurt via een landelijk netwerk van gespecialiseerde Hörmann-dealers. Industriële deuren en aandrijvingen worden echter rechtstreeks verkocht. Daartoe beschikt Hörmann Belgium over eigen technisch-commerciële adviseurs, een bedrijfseigen montagedienst en een dienst na verkoop.


poorten deuren kozijnen