Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Houthandel Thiels voor elke houtbehoefte

Al vier generaties lang staat Houthandel Thiels uit Herselt garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, een persoonlijke service en deskundig advies omtrent al je vragen over hout. Bovendien zijn zij één van de weinige Belgische houthandels die FSC-gelabeld hout aanbieden. Dit betekent dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen of dat het bijdraagt aan het verantwoord beheer ervan. Bij Houthandel Thiels kan je er dus zeker van zijn dat je hout de juiste herkomst heeft en dat het voldoet aan de strengste milieunormen!


Het uitgebreide aanbod van Houthandel Thiels

Houthandel Thiels vormt als het ware een "one stop shop" voor al je houtbehoeften. Parket en laminaat, trappen op maat, diverse isolatiematerialen en oplossingen voor luchtdichting, terrasplanken, enzovoort: je vindt het allemaal bij Houthandel Thiels. Bovendien zijn zij eveneens specialist in gevelbekledingen in hout en andere materialen. Naast bovengenoemde producten biedt Houthandel Thiels ook een uitgebreid assortiment aan materialen om zelf je hout te verwerken, te bewerken en te behandelen. Bekijk hun website om hier meer over te ontdekken of wees welkom in hun gloednieuwe showroom te Herselt.

 
Al vier generaties lang staat Houthandel Thiels uit Herselt garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, een persoonlijke service en deskundig advies omtrent al je vragen over hout.

Naast een professionele leverancier van diverse soorten hout en houtproducten, is Houthandel Thiels uit Herselt in de eerste plaats een partner met een duidelijke toegevoegde waarde.
 

Bij Houthandel Thiels is de klant koning

Naast een professionele leverancier van diverse soorten hout en houtproducten, is Houthandel Thiels in de eerste plaats een partner met een duidelijke toegevoegde waarde. Bij hen is de klant immers nog altijd koning! Zo biedt Houthandel Thiels iedere klant persoonlijk advies en een deskundige uitleg, en kan je hen ook contacteren voor een gratis prijsofferte. Daarnaast beschikken ze over een eigen plaatsingsdienst voor trappen, binnendeuren, laminaat en parket. Een team van professionele vakmensen zorgt ervoor dat elke plaatsing tot in de puntjes wordt gerealiseerd. Aarzel niet om Houthandel Thiels te contacteren voor meer informatie!


Jouw houthandel in provincie Antwerpen

Ben je op zoek naar een houthandel die jarenlange ervaring combineert met een moderne aanpak? En die een enorm breed gamma biedt van allerlei verschillende houtproducten? Breng dan zeker een bezoek aan de vernieuwde toonzaal van Houthandel Thiels te Herselt. Houthandel Thiels werkt zowel voor particulieren als voor professionelen en staat garant voor een persoonlijke en deskundige service op maat. Voor verdere informatie over hun uitgebreide aanbod aan houtproducten kan je steeds terecht op 014/54 41 18.

 
Ben je op zoek naar een houthandel die jarenlange ervaring combineert met een moderne aanpak? En die een enorm breed gamma biedt van allerlei verschillende houtproducten? Breng dan zeker een bezoek aan de vernieuwde toonzaal van Houthandel Thiels te

houthandel hout houtproducten