Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Huybrechts Hekwerken bvba

Retiesebaan 137, 2460 Kasterlee
014/85 39 45
014/85 47 21
0495/22 92 31
 

Huybrechts Hekwerken in Kasterlee

Sinds 1997 levert Huybrechts Hekwerken kwalitatieve en hoogwaardige hekwerken in diverse modellen, gespecifieerd naar uw wensen. Huybrechts Hekwerken beschikt over een eigen goed uitgerust atelier. Met professionele gereedschappen en vakmanschap realiseert de firma uit Kasterlee elk project tot een goed einde. Naast hekwerken plaatst Huybrechts Hekwerken ook afsluitingen en poorten, al dan niet voorzien van een automatisatie. Ter verfraaiing van uw tuin heeft Huybrechts Hekwerken een breed gamma aan tuindecoratie. Onze gespecialiseerde kennis en vakmanschap in laswerken uiten wij door de vele opdrachten in las- en constructiewerken.

 
Naast hekwerken plaatst Huybrechts Hekwerken in Kasterlee ook afsluitingen en poorten, al dan niet voorzien van een automatisatie.

Hekwerken

Huybrechts Hekwerken biedt u een catalogus aan van 300 modellen waaruit u zeker de juiste keuze kan maken voor een hekwerk dat past bij uw tuin en bij uw woning. Van klassieke tot moderne hekwerken, van eenvoud tot authentiek. Alle materialen zijn zodanig bewerkt dat ze een duurzame en maximale bescherming genieten tegen roest en weerbaarheid.


Huybrechts Hekwerken in Kasterlee biedt u een catalogus aan van 300 modellen waaruit u zeker de juiste keuze kan maken voor een hekwerk dat past bij uw tuin en bij uw woning. Van klassieke tot moderne hekwerken, van eenvoud tot authentiek.
 

Poorten

Huybrechts Hekwerken heeft dé ervaring en een breed gamma van meer dan 300 ontwerpen. Gegarandeerd vindt u hier de juiste poort. De productie van deze poorten gebeurt volledig individueel en is dus echt maatwerk. Na de productie worden de poorten behandeld tegen roest en voorzien van een ovengebakken polyestercoating, in de gewenste kleur. Eventueel kunnen de poorten voorzien worden van automatisatie.


Afsluitingen

Afsluitingen worden om verschillende redenen geplaatst: voor uw veiligheid, voor uw kinderen, voor uw dieren, enz. Het gamma van Huybrechts Hekwerken biedt hieromtrent verschillende stijlen en materialen aan. Van draadafsluitingen, houten schuttingen tot zelfs sierbetonplaten... Huybrechts Hekwerken biedt ook alle artikelen aan voor de zelfplaatsing van deze afsluitingen; en dit met gratis advies!

Huybrechts Hekwerken biedt ook:

  • Lantaarns
  • Brievenbussen
  • Tuindecoratie in gietijzer
  • Laswerken
 
De productie van deze poorten gebeurt volledig individueel en is dus echt maatwerk.

hekwerken poorten afsluitingen