Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Schrijnwerk door interieurbouw Wils

Interieurbouw Wils uit Balen (vlakbij Mol) is een jong, snel groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in allerhande binnenhuisschrijnwerk op maat. Van badkamermeubelen tot keukens, van slaapkamers en dressings tot zelfs binnendeuren: voor interieurbouw bent u bij ons aan het juiste adres!

Daarenboven werkt onze zaakvoerder mee aan elk project en staat de klant hierbij steeds centraal. Bent u dus op zoek naar een vakman die uw droomproject wat betreft interieurbouw kan verwezenlijken? Lees dan snel verder!

Interieurbouw op maat

Om van uw interieur een prachtig geheel te maken is maatwerk een must. U kunt bij interieurbouw Wils dan ook terecht voor alle soorten maatkasten, keukens, badkamermeubelen, binnendeuren, ... Kortom: alle binnenhuisschrijnwerk. Als firma richten wij ons bovendien op kwaliteit en een degelijk vakmanschap, zodat uw interieur er prachtig zal uitzien.

 
Interieurbouw Wils uit Balen (vlakbij Mol) is een jong, snel groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in allerhande binnenhuisschrijnwerk op maat. Van badkamermeubelen tot keukens, van slaapkamers en dressings tot zelfs binnendeuren: voor interieurbou

Om van uw interieur een prachtig geheel te maken is maatwerk een must. U kunt bij interieurbouw Wils in Balen dan ook terecht voor alle soorten maatkasten, keukens, badkamermeubelen, binnendeuren, ... Kortom: alle binnenhuisschrijnwerk.
 

Interieurbouw voor de doe-het-zelver

Wilt u graag zelf de handen uit de mouwen steken? Ook dan bent u bij interieurbouw Wils aan het juiste adres. Zo bieden wij u kant-en-klare zelfbouwpakketten aan voor maatkasten, welke uiteraard steeds geleverd worden met de nodige instructies en advies. Bovendien bepaalt u zelf wat u wilt doen: u kan bijvoorbeeld enkel uw platen laten zagen en afplakken, maar wij kunnen ook alvast alle nodige boringen voorzien.

Interieurbouw Wils: uw vertrouwen meer dan waard

Bij interieurbouw Wils te Balen (in de Antwerpse Kempen) kunt u gegarandeerd rekenen op kwaliteit tegen concurrentiële prijzen. De juiste materiaalkeuze, gecombineerd met de daarbij horende afwerking en vakkennis inzake schrijnwerk, zorgen ervoor dat uw droomproject niet langer een droom blijft. Zowel voor commerciële projecten als voor particulieren is interieurbouw Wils uw vertrouwen dan ook meer dan waard! Voor meer informatie over onze diensten kunt u ons steeds contacteren via telefoon of e-mail.


interieurbouw schrijnwerk binnenhuisschrijnwerk