Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Je volledige woning isoleren met Isobe

Bij Isobe uit Halle kan je terecht om je woning van kop tot teen (of beter gezegd: van vloer tot dak) te laten isoleren. Wie beslist om zijn woonst te isoleren maakt overigens een zéér goede keuze, aangezien de normen hieromtrent steeds strenger worden en de energiefacturen alsmaar duurder. Daarom zorgt Isobe voor de beste oplossing voor jouw situatie en besteden ze de beste zorgen aan het uitvoeren van de isolatiewerken. Een perfect geïsoleerde woning: daarvoor moet je bij Isobe zijn!


Isoleren van vloer tot dak

Isobe is niet voor niets dé specialist wat betreft isoleren. Zij bieden immers een enorm ruim gamma aan verschillende diensten omtrent isolatie, zoals:

  • Vloerisolatie
  • Dakisolatie
  • Muurisolatie
  • Akoestische isolatie
  • Isolerende mortel
 
Bij Isobe uit Halle kan je terecht om je woning van kop tot teen (of beter gezegd: van vloer tot dak) te laten isoleren.

Naast deze verschillende isolatiediensten werken zij bovendien ook met diverse materialen om te isoleren. Vloerisolatie in gespoten PUR (oftewel polyurethaan), het na-isoleren van spouwmuren met minerale inblaaswol, dakisolatie met PUR platen of met rotswol, en akoestische isolatie met Sonopan. Het hoeft dus niet te verbazen dat zij voor elke situatie gepaste oplossingen kunnen bieden. Isoleren met Isobe: jouw garantie op succes!


Vloerisolatie in gespoten PUR (oftewel polyurethaan), het na-isoleren van spouwmuren met minerale inblaaswol, dakisolatie met PUR platen of met rotswol, en akoestische isolatie met Sonopan.
 

Meer dan isoleren alleen

Naast bovenstaande isolatiediensten kan Isobe je eveneens van dienst zijn voor onder andere het plaatsen van chape, industriële chape, schuimbeton (cellenbeton) en polybeton. Wil je hier graag meer over weten, neem dan zeker contact op met Isobe of surf naar de website en ontdek alles over deze isolatie specialist. Op de website kan je eveneens meer lezen over de verschillende isolatiepremies die je kan ontvangen in België. Aarzel dus niet langer en laat je woning isoleren met Isobe. Vraag hen gratis een vrijblijvende offerte, zij zorgen voor de rest !


isoleren woning isoleren isolatie