Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Meer rendement met PUR isolatie

Is isoleren nuttig?

Onze woningen isoleren we vooral om minder energie te verbruiken en in 2de instantie om het thermische en akoestische wooncomfort te verhogen. Anderzijds verplicht de overheid om een minimum aan isolatie toe te passen. Als tegenprestatie geeft de overheid premies en steun.


Is gespoten PUR isolatie beter?

Alle cijfers wijzen uit dat PUR, de beste isolatie is en zeker als het op prijs/kwaliteit aankomt. Voor elke woning is er wel een toepassing waar onze polyurethaanschuim een oplossing kan bieden. Vooral bij het isoleren van zowel gewone als zoldervloeren, tussenvloeren, spouwmuren, gemene muren, scheidingswanden, kruipkelders, terrassen.... In de muur- en daktoepassing bekomt u in één laag een dubbel effect: isolatie en luchtdichtheid. Ook in de landbouw en industrie heeft polyrethaanschuim zijn diensten meer dan bewezen bij de isolatie van silo's en hangars.

 
Alle cijfers wijzen uit dat PUR, de beste isolatie is en zeker als het op prijs/kwaliteit aankomt. Voor elke woning is er wel een toepassing waar de gespoten PUR isolatie van JSD uit Bierbeek een oplossing kan bieden.

 

Doeltreffend en minder kosten!

Uw nieuwbouw of renovatie loopt nooit vertraging op, PUR-schuim wordt in geen tijd opgespoten of geïnjecteerd, heeft slechts enkele minuten nodig om uit te harden en dan kan men er verder op werken. U bespaart een laag bakstenen omdat u geen uitvulchape meer nodig heeft omdat één enkele laag volstaat. Naast naadloos gespoten polyurethaan isolatie is JSD ook verdeler van zwembaden in zelfbouwpakket. Meer informatie hierover en onze algemene werkwijze vindt u op onze website.


isolatie PUR isoleren