Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Klima Vandenbroucke

Moeskroensesteenweg 355, 8511 Aalbeke
056/21 23 25
056/22 77 71
0472/92 91 84
 

Klima Vandenbroucke in Kortrijk

Klima Vandenbroucke n.v. is een KMO met meer dan 75 jaar ervaring. Vakmanschap en service staan centraal.

Klima Vandenbroucke is voornamelijk gespecialiseerd in totaalprojecten gaande van airco, elektrische installaties, sanitair tot verwarming. Het voordeel is dat Klima Vandenbroucke een complete installatie in functie van de klant kan aanbieden.

 
Klima Vandenbroucke uit Kortrijk is voornamelijk gespecialiseerd in totaalprojecten gaande van airco, elektrische installaties, sanitair tot verwarming.

Voor airco, verwarming en sanitair kan u bij Klima Vandenbroucke in Kortrijk terecht. Ook elektrische installaties, vloerverwarming, condensatieketels en een zonneboiler zijn geen probleem.
 

Volgende installaties kunnen wij voor u verzorgen:

  • Airco van Daikin voor slaapkamers, burelen, leefruimtes, winkels
  • Verwarming: condensatieketels van Viessmann voor privéwoningen, appartementsgebouwen, fabriekshallen en commerciële ruimtes
  • Vloerverwarming
  • Zonneboiler
  • Ventilatie
  • Sanitair voor de privé woningbouw: badkamers, waterontharders
  • Sanitair voor de industrie: RO-installaties, waterbehandeling, zwembadinstallaties, zwembadontvochtiging met recuperatie

HVAC - PLC

HVAC

Eén van de grote voordelen van Klima Vandenbroucke is dat we alles op maat maken. Zo kan Klima Vandenbroucke zelf alle ventilatiekokers etc... vervaardigen.


PLC-sturing

Voor een complete sturing van het geheel, d.w.z. ventilatie, airco en verwarming wordt een PLC-programma op maat, in functie van de klant, gemaakt. Mogelijkheid tot visualisatie en koppeling met pc en internet.


airco verwarming sanitair