Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Krebo bvba

Krebo bvba is een dynamisch afwerkingsbedrijf waar de gebroeders Stijn en Toon Krekels beide als zaakvoerders instaan voor alle bouwwerkzaamheden aan woningen. In het bijzonder kunt u bij Krebo terecht voor pleister- en stukadoorswerk en isolatiewerkzaamheden, maar ook voor het aanbrengen van thermisch isolatiemateriaal en akoestische isolatiematerialen. Met meer dan 15 jaar ervaring in de sector garandeert Krebo u kwaliteitsvolle werken aan eerlijke prijzen.


Pleisterwerken Krebo biedt u:

  • Pleisterwerken: binnen en buiten met hoge afwerkingsgraad
  • Plaatsen van moluren
  • Gyprocwerken (gipsplaten)
  • Schilderwerken
  • Vloerisolatie
  • Algemene afwerking

Hoe werkt Krebo?

Allereerst kunt u best uw bouwplan naar Krebo toesturen zodat ze reeds een inzicht kunnen krijgen in de uit te voeren werken.

 
Krebo bvba is een dynamisch afwerkingsbedrijf waar de gebroeders Stijn en Toon Krekels beide als zaakvoerders instaan voor alle bouwwerkzaamheden aan woningen.

Tijdens een meeting maakt Krebo tijd voor u vrij om hun firma en diensten verder toe te lichten en er samen met u deze werken te bespreken. Bovendien kan het zijn dat er opmetingen moeten gebeuren in de bouw zelf om de prijs te bepalen bij specifieke afwerkingswerken. Dit kan tijdens deze afspraak besproken worden. Achteraf maakt Krebo voor u graag een vrijblijvende offerte op. En vergis u niet: ook na de plaatsing is Krebo er voor u! Kwalitatief werk herkent men aan details. Hier wordt door Krebo dan ook veel aandacht aan besteed.

pleisterwerken pleisterwerk gyprocwerken