Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

LV Sierbestrating in Laakdal

LV Sierbestrating is gespecialiseerd in alle soorten verhardingen in de vorm van tuinpaden en terrassen. Dit in allerlei materialen, gaande van tegels, natuursteen, klinkers, kasseien, hout, enz... Hiervoor beschikt LV Sierbestrating over een eigen plaatsingsdienst, maar indien gewenst kan de klant ook zelf de werken voor zijn rekening nemen, of een helpende hand bieden tijdens het leggen van de klinkers of kasseien. Binnen de firma gaat een extra aandachtspunt uit naar het leggen van kasseien en natuurproducten. De plaatsing van kasseien gebeurt namelijk door het inwassen in cementvoegsel. Hierdoor wordt de groei van onkruid absoluut vermeden.

 
LV Sierbestrating in Laakdal is gespecialiseerd in alle soorten verhardingen in de vorm van tuinpaden en terrassen. Dit in allerlei materialen, gaande van tegels, natuursteen, klinkers, kasseien, hout, enz...

Verder is LV Sierbestrating uit Laakdal ook gespecialiseerd in het leggen van klinkers en kasseien in bepaalde structuren: van waaiervormig tot zeer complexe tekeningen!
 
Verder is LV Sierbestrating ook gespecialiseerd in het leggen van klinkers en kasseien in bepaalde structuren: van waaiervormig tot zeer complexe tekeningen! De plaatsingsdienst van LV Sierbestrating bestaat telkens uit een team van 3 of 6 gespecialiseerde vakmensen, afhankelijk van de grootte van de opdracht. De zaakvoerder staat mee in voor de plaatsing, waardoor een correcte afhandeling van elke opdracht gegarandeerd wordt. Tevens zorgt LV Sierbestrating steeds voor een persoonlijke opvolging, begeleiding tijdens de materiaalkeuze alsook praktisch advies. LV Sierbestrating investeerde doorheen de jaren in een modern en eigentijds machinepark. Ook een goed onderbouwde vakkennis behoort tot de topprioriteiten van de firma zodat de werken steeds snel en efficiënt opgeleverd kunnen worden.

sierbestrating kasseien klinkers