Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Water en warmte door Lambrechts

Water en warmte: het zijn twee begrippen die erg belangrijk zijn in ons dagelijks leven. Bovendien zijn deze begrippen enorm uitgebreid en gaan ze verder dan enkel sanitair en verwarming. Lambrechts beseft dit maar al te goed. Al meer dan 65 jaar zijn zij een toonaangevende groothandel in alles omtrent warmte en water, en de laatste jaren werd hun productengamma steeds verder uitgebreid om in te spelen op de wisselende behoeften van de klant.


Een uitgebreid gamma voor jouw comfort

Ontspanning en comfort worden steeds belangrijker in onze alsmaar drukker wordende maatschappij. Daarom biedt Lambrechts een zeer ruim assortiment aan alles wat te maken heeft met water en warmte. Dit gaat van sanitair, wellness, zonneboilers en regenwaterrecuperatie tot centrale verwarming, inbouwhaarden, woningventilatie, warmtepompen en nog veel meer! Wil je dit uitgebreide aanbod graag ontdekken? Kom dan zeker langs in de Lambrechts Store in Hasselt. Met zijn 5.000 m² is dit de grootste van de Benelux!

 
Het gamma van Lambrechts gaat van sanitair, wellness, zonneboilers en regenwaterrecuperatie tot centrale verwarming, inbouwhaarden, woningventilatie, warmtepompen en nog veel meer!

Lambrechts biedt ook totaaloplossingen op maat voor sanitair en verwarming.
 

Totaaloplossingen op maat

Lambrechts biedt ook totaaloplossingen op maat van jouw project. Deze totaaloplossingen kunnen gaan over ecologisch en voordelig verwarmen, en bijvoorbeeld ook over zuinig verwarmen met zonne-energie en compacte verwarmingsoplossingen. Wil je hier graag meer over weten, aarzel dan niet om Lambrechts te contacteren of om hun website te bezoeken! Hier vind je ook tips en nuttig advies. Dit gaat van tips voor het installeren van je ideale badkamer tot informatie over waterdetectie en raad om kalk te verwijderen of te vermijden. Neem zeker een kijkje op www.lambrechts.eu.


Iedereen kan terecht bij Lambrechts

Naast particulieren kunnen ook professionele installateurs, projectklanten, enzovoort bij Lambrechts terecht. Voor iedereen bieden zij een persoonlijke aanpak op maat! Heb je nog verdere vragen over hun aanbod, ben je benieuwd waar hun toonzalen zijn, of wil je graag een afspraak maken met een adviseur in de Lambrechts Store in Hasselt? Surf dan naar hun website en vind een antwoord op al je vragen. Via de contactpagina kan je hen hier ook contacteren.


sanitair verwarming wellness