Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Lenaerts bvba

Vaartstraat 164, 2960 Brecht
03/313 09 50
03/313 09 53
 

Lenaerts Natuursteen in Brecht

Lenaerts Natuursteen te Brecht levert een oplossing voor al uw natuursteen behoeften, gaande van natuursteen dorpels tot plinten of tuinmeubelen, ... Voor zowat alles wat uw fantasie maar kan bedenken, heeft Lenaerts Natuursteen wel een mogelijkheid voorhanden! Reeds meer dan 15 jaar zorgt zaakvoerder Leo Lenaerts zelf voor een persoonlijke opvolging én uitvoering, en het is precies deze uiterst persoonlijke aanpak die ten zeerste gewaardeerd wordt door de talloze tevreden klanten.


Lenaerts Natuursteen te Brecht is gespecialiseerd in het bewerken van blauwe steen en arduin, maar ook marmer en andere natuursteen soorten behoren tot onze mogelijkheden.
 
Lenaerts Natuursteen te Brecht levert een oplossing voor al uw natuursteen behoeften, gaande van natuursteen dorpels tot tuinmeubelen.

Lenaerts Natuursteen is gespecialiseerd in het bewerken van blauwe steen en arduin, maar ook marmer en andere natuursteen soorten behoren tot onze mogelijkheden. In ons eigen atelier vervaardigen wij onder andere:

  • Natuursteen dorpels
  • Deuromlijstingen
  • Plinten
  • Tuinornamenten
  • Brievenbussen
  • Tuinmeubelen
  • En alles wat uw fantasie maar kan bedenken…

Lenaerts Natuursteen in Brecht plaatst natuursteen dorpels, deuromlijstingen, brievenbussen en tuinmeubelen.
 
Bent u op zoek naar de juiste firma om uw natuursteen project met ervaring en een persoonlijke aanpak uit te voeren? Kom dan zeker even te rade bij Lenaerts Natuursteen te Brecht om uw ideeŽn en wensen om te zetten in haalbare plannen.

Bent u op zoek naar de juiste firma om uw natuursteen project met ervaring en een persoonlijke aanpak uit te voeren? Kom dan zeker even te rade bij Lenaerts Natuursteen om uw ideeën en wensen om te zetten in haalbare plannen. Wij maken voor u een vrijblijvende offerte en denken graag mee op maat om uw project tot een goed einde te brengen.


natuursteen natuursteen dorpels tuinmeubelen