Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Mony & Zonen bvba

Aarschotsesteenweg 119, 3012 Wilsele
016/44 37 71
016/44 49 25
0495/25 40 12
 

Als service echt belangrijk is

Mony & Zonen uit Wilsele is uw vakman voor centrale verwarming, schoorsteenvegen, inox rookkanalen, tankkeuring, kachels en (inbouw)haarden, sierschouwen en radiatoren. Wij zijn aangesloten bij de Nationale Federatie van Belgische Schoorsteenvegers. Hierdoor hebben wij ons verbonden aan de verplichting om steeds kwaliteitswerk te leveren. Zo bent u zeker van een goede service en kwaliteit en wij kunnen weer een tevreden klant aan onze referenties toevoegen!


Centrale verwarming

Onze specialiteit is het ombouwen van een oude, veel brandstofverbruikende centrale verwarmingsinstallatie, tot een hedendaagse hoogrenderende OPTIMAZ of HR-TOP milieuvriendelijke, en geluidsarme installatie. Dit kan u zomaar even tot 40% brandstof besparen! Verder kan u bij Mony & Zonen uit Wilsele terecht voor renovaties, het volledige onderhoud en/of aanpassingen van uw bestaande centrale verwarming op gas of mazout.

Schoorsteenvegen

Onze technici vegen professioneel uw schoorsteen van allerhande brandstoffen alsook de haarden of kachels zelf. Zij laten uw woning nadien netjes achter.

Inox rookkanalen

Oplossen van vochtproblemen in schoorstenen door het plaatsen van inox rookkanalen. Dit wordt ook aangeraden na een schoorsteenbrand of schoorstenen die barsten of scheuren vertonen (meestal verouderde schoorstenen).

 
Mony & Zonen uit Wilsele is uw vakman voor centrale verwarming, schoorsteenvegen, inox rookkanalen, tankkeuring, kachels en (inbouw)haarden, sierschouwen en radiatoren.

Tankkeuring

Onze erkende technicus keurt uw tank (ultrasoon) en past uw tank aan zodat deze voldoet aan de nieuwe strenge wetgeving. Wij helpen u ook verder met alle zorgen na een lekkende tank en het plaatsen van een nieuwe.


Centrale verwarming, rookkanalen, kachels en radiatoren: Mony uit Wilsele.
 

Kachels en (inbouw)haarden

Vorm uw verouderde niet-rendabele open haard om tot een prachtige inbouwhaard met een rendement van maar liefst tot het tienvoudige! Gedaan met massa's hout aan te halen met onze zuinige toestellen. En geniet van de zuivere aangename warmte van een sprankelend houtvuur.

Onze andere diensten

  • Plaatsen van marmeren sierschouwen
  • Leveren en plaatsen van radiatoren en sierradiatoren
  • Indien gewenst een automatische opvolging van uw jaarlijks onderhoud
  • Gratis prijsofferte aan huis
  • Depannagedienst, zelfs tijdens feestdagen en weekends
  • GRATIS 3D-ontwerp op maat

Ontdek onze batibouwvoorwaarden vanaf februari tot en met eind maart!

centrale verwarming verwarming rookkanalen